Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Democraţie în Universitatea de Vest, se aleg membrii de senat!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
90 %
4.6kmh
100 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °

Studenţii din cadrul U.V.T îşi exercită astăzi – 6 noiembrie, dreptul la democraţie şi vot. Până la ora 20.00, la etajul I al Universităţii de Vest se vor putea vota aleşii pentru senatul universităţii dar şi pentru consiliul de studii universitare de doctorat – CSUD. Fiecare facultate membră U.V.T are câţiva studenţi delegaţi pentru a fi votaţi în unul din scaunele senatorilor, după ce ieri 5 noiembrie a fost ziua de vot pentru alegerea studenţilor consilieri.

Studenţii care îşi doresc să aibă un loc în senatul universităţii sunt: Raluca Horga, Mădălina Mateescu, Cristina Şandru, Claduiu Aostăcioae, Roxana Goia, Alina Grecu, Oana Grofşorean, Sandra Racoviţan, Adrian Robu, Alexandra Teişi, Roxana Hudescu, Bogdan Crişan, Bogdan Stan, Anca Negruţ, Elona Giubega, Alexandrina Străjescu şi Fabian Telişcă. Cei care îşi doresc să fie în cadrul consiliului de studii universitare de doctorat sunt George Apostolescu, CIprian Sporea şi Mihai Adrian Vilcea.

Alegerile au loc în acelaşi timp cu greva japoneză susţinută de studenţii universităţii, ca protest la dorinţa administraţiei de a mări toate taxele studenţilor. Puteţi citi articolul legat de greva studenţilor AICI

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare