ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Concursu de soluții pentru noile fațade ale sediului Universității de Vest

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Reprezentanții Universității de Vest din Timișoara (UVT) anunță că a fost lansat concursul de soluții pentru reabilitarea și modernizarea fațadelor pentru corpul de clădire al sediului său principal, aflat pe Bulevardul V. Pârvan nr. 4, un imobil reprezentativ al Timișoarei, care face parte dintre operele de valoare incontestabile ale arhitecturii românești.

”Casa” UVT a fost proiectată de renumitul arhitect Hans Fackelmann, un reper în istoria arhitecturii din România, de după al Doilea Război Mondial, un proiect care a fost premiat de CSCAS în 1964 și de Uniunea Arhitecților în 1967.

Rectorul Universității de Vest din Timișoara, prof.univ.dr. Marilen Pirtea, explică importanța proiectului: ”Pentru a oferi vizibilitate, dar și pentru a răspunde anvergurii implicate de lucrările pentru noile fațade ale sediului universității noastre, UVT a lansat public un concurs de soluții, în vederea atribuirii contractului de servicii de proiectare pentru «Reabilitarea și modernizarea fațadelor sediului Universității de Vest din Timișoara». Așteptăm să răspundă la această provocare și să participe la concursul de soluții proiectanți și arhitecți, echipe și companii de proiectare din România și din plan internațional, care pot să contribuie cu o viziune inovatoare la modernizarea uneia dintre cele mai cunoscute zone urbane din Timișoara, a unei clădiri simbolice pentru centrul nostru universitar, a cărei proiectare inițială a fost realizată în coordonarea cunoscutului arhitect Hans Fackhelmann. ”.

Documentația se poate accesa în SEAP/SICAP, fiind asignată anunțului publicat în secțiunea „concurs de soluții” cu indicativul DC1000144/06.01.2021, fiind disponibilă online AICI.

Valoarea serviciilor de proiectare arhitecturală aflate în concursul de soluții este de aproape 380 mii lei (fără TVA). Termenul limită de depunere a ofertelor este 22 martie 2021, ora 10:00.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

  1. Cînd văd ce a ieșit la electro (lavabila portocaliu/galbăn – așa zicea profesorul meu Bertzi … galbăn) am de făcut o propunere. Fațadele să fie refacute după planșele d-lui Hans F, se face o economie (380 mii lei fără TVA) ne mai fiind nevoie de proiectare si se evita un foarte posibil dezastru … arhitectii astia productie Dumitrescu, Bica, etc …
    D-le PIRTEA nu mai este de lucru in parlament, ai nevoie de provocari internationale la o fatada care reprezinta emblema orasului Timisoara ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore