Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

O şansă la educaţie pentru copiii din Timișoara FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

”Prin derularea acestui proiect -O şansă la educaţie pentru toţi copii- am dorit să sprijinim elevii care provin din familii defavorizate şi să îi încurajăm să nu abandoneze şcoala. Dorim să responsabilizăm şi cetăţenii, prin implicarea în acţiuni de voluntariat. Până la aplicarea proiectului de ghiozdan electronic, proiect îngheţat de către miniştrii învăţământului, nu trebuie să uităm de metodele clasice de educaţie”, a declarat Liliana Oneţ, din partea Organizației de Femei din cadrul Partidului Liberal Timișoara, iniţiatoarea proiectului umanitar.

La Colegiul Tehnic ”Dimitrie Leonida” au fost donate, ieri, 30 de ghiozdane dotate cu toate rechizitele necesare pentru desfăşurarea activităţilor educaţionale, iar prin intermediul SCOP s-au distribuit alte 40 de ghiozdane.

”O acţiune similară va avea loc şi săptămâna viitoare, la sediul PNL Timiș, pentru alţi 50 de elevi din clasele I-IV, cu situaţii sociale precare, ghiozdanele fiind distribuite cu ajutorul organizaţiilor de cartier ale PNL Timişoara”, a menționat dr. Mihaela Moldovan, președinte interimar OFL Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

A sunat clopoțelul pentru elevii din Timiş! Peste 100.000 de copii din judeţ, încep astăzi şcoala!

Aproximativ 3 milioane de elevi și preșcolari au început astăzi școala. Peste 100.000 sunt...

O noua linie de transport scolar la Timisoara. Apare traseul S11!

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) a anunțat, cu puțin timp în urmă, că...

Liceul Vlad Tepes din Timisoara are sase noi sali de clasa, la debut de an scolar

Elevii liceului ”Vlad Țepeș” din Timișoara încep noul an școlar într-un număr mărit de...