12.9 C
Timișoara
duminică,13,iunie,2021
AcasăStiriEducatieO şansă la educaţie pentru copiii din Timișoara FOTO

O şansă la educaţie pentru copiii din Timișoara FOTO

”Prin derularea acestui proiect -O şansă la educaţie pentru toţi copii- am dorit să sprijinim elevii care provin din familii defavorizate şi să îi încurajăm să nu abandoneze şcoala. Dorim să responsabilizăm şi cetăţenii, prin implicarea în acţiuni de voluntariat. Până la aplicarea proiectului de ghiozdan electronic, proiect îngheţat de către miniştrii învăţământului, nu trebuie să uităm de metodele clasice de educaţie”, a declarat Liliana Oneţ, din partea Organizației de Femei din cadrul Partidului Liberal Timișoara, iniţiatoarea proiectului umanitar.

La Colegiul Tehnic ”Dimitrie Leonida” au fost donate, ieri, 30 de ghiozdane dotate cu toate rechizitele necesare pentru desfăşurarea activităţilor educaţionale, iar prin intermediul SCOP s-au distribuit alte 40 de ghiozdane.

”O acţiune similară va avea loc şi săptămâna viitoare, la sediul PNL Timiș, pentru alţi 50 de elevi din clasele I-IV, cu situaţii sociale precare, ghiozdanele fiind distribuite cu ajutorul organizaţiilor de cartier ale PNL Timişoara”, a menționat dr. Mihaela Moldovan, președinte interimar OFL Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

14,923FaniÎmi place
515CititoriConectați-vă
160CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
184CititoriConectați-vă
46,700AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente