AcasăStiriEducatieO şansă la educaţie pentru copiii din Timișoara FOTO

O şansă la educaţie pentru copiii din Timișoara FOTO

”Prin derularea acestui proiect -O şansă la educaţie pentru toţi copii- am dorit să sprijinim elevii care provin din familii defavorizate şi să îi încurajăm să nu abandoneze şcoala. Dorim să responsabilizăm şi cetăţenii, prin implicarea în acţiuni de voluntariat. Până la aplicarea proiectului de ghiozdan electronic, proiect îngheţat de către miniştrii învăţământului, nu trebuie să uităm de metodele clasice de educaţie”, a declarat Liliana Oneţ, din partea Organizației de Femei din cadrul Partidului Liberal Timișoara, iniţiatoarea proiectului umanitar.

La Colegiul Tehnic ”Dimitrie Leonida” au fost donate, ieri, 30 de ghiozdane dotate cu toate rechizitele necesare pentru desfăşurarea activităţilor educaţionale, iar prin intermediul SCOP s-au distribuit alte 40 de ghiozdane.

”O acţiune similară va avea loc şi săptămâna viitoare, la sediul PNL Timiș, pentru alţi 50 de elevi din clasele I-IV, cu situaţii sociale precare, ghiozdanele fiind distribuite cu ajutorul organizaţiilor de cartier ale PNL Timişoara”, a menționat dr. Mihaela Moldovan, președinte interimar OFL Timișoara.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente