Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

”Ponta este «acoperit»!” PSD respinge inițiativa ACL de a afla cine este ofiţerul sub acoperire care candidează la prezidențiale

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În şedinţa Biroului permanent de astăzi, 17 septembrie 2014, conducerea Camerei Deputaţilor a refuzat să pună pe ordinea de zi a Biroului permanent demersul inițiat de ACL, fără să ofere nicio explicaţie. ”Este inadmisibil modul în care PSD s-a opus clarificării acestor declaraţii deosebit de grave. Demersul nostru a fost unul instituţional şi legal, care nu trebuia să primească aprobarea conducerii Camerei Deputaţilor, ci aceasta trebuia să constate doar dacă sunt întrunite condiţiile regulamentare. Dar cine mai poate spera că PSD respectă instituţii, legi sau regulamente, este cel mult naiv. Mai ales când vine vorba de a se grupa în spatele lui Victor Ponta, armata PSD este disciplinată şi încalcă orice principiu al statului de drept” susțin deputații PDL și PNL.

”Dacă iniţial doar am intuit teama generalizată a PSD că acel ofiţer acoperit de informaţii ar putea fi candidatul Victor Ponta, acum, după respingerea grăbită a demersului nostru, începem să avem convingerea că afirmaţiile preşedintelui României l-au vizat direct pe Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale din această toamnă” se arată într-un comunicat primit la redacție din partea Camerei Deputaților.

”PSD şi Victor Ponta au ratat, prin această atitudine, un moment deosebit de important al alegerilor prezidenţiale din această toamnă, cel al sincerităţii şi respectului faţă de opinia publică, calităţi fără de care niciun candidat la cea mai înaltă funcţie în stat nu poate cere voturile românilor” susțin deputații Alianței Creștin Liberale.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore