Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

”Ponta este «acoperit»!” PSD respinge inițiativa ACL de a afla cine este ofiţerul sub acoperire care candidează la prezidențiale

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În şedinţa Biroului permanent de astăzi, 17 septembrie 2014, conducerea Camerei Deputaţilor a refuzat să pună pe ordinea de zi a Biroului permanent demersul inițiat de ACL, fără să ofere nicio explicaţie. ”Este inadmisibil modul în care PSD s-a opus clarificării acestor declaraţii deosebit de grave. Demersul nostru a fost unul instituţional şi legal, care nu trebuia să primească aprobarea conducerii Camerei Deputaţilor, ci aceasta trebuia să constate doar dacă sunt întrunite condiţiile regulamentare. Dar cine mai poate spera că PSD respectă instituţii, legi sau regulamente, este cel mult naiv. Mai ales când vine vorba de a se grupa în spatele lui Victor Ponta, armata PSD este disciplinată şi încalcă orice principiu al statului de drept” susțin deputații PDL și PNL.

”Dacă iniţial doar am intuit teama generalizată a PSD că acel ofiţer acoperit de informaţii ar putea fi candidatul Victor Ponta, acum, după respingerea grăbită a demersului nostru, începem să avem convingerea că afirmaţiile preşedintelui României l-au vizat direct pe Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale din această toamnă” se arată într-un comunicat primit la redacție din partea Camerei Deputaților.

”PSD şi Victor Ponta au ratat, prin această atitudine, un moment deosebit de important al alegerilor prezidenţiale din această toamnă, cel al sincerităţii şi respectului faţă de opinia publică, calităţi fără de care niciun candidat la cea mai înaltă funcţie în stat nu poate cere voturile românilor” susțin deputații Alianței Creștin Liberale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Partidul lui Liviu Dragnea nu va avea nicio priză feroce la bănățeni, atâta timp cât vinde pielea ursului din pădure

Adevărul e că nici celelalte partide tradiționale, gen PSD și PNL, nu o duc...

PSD, împotriva inițiativei conducerii Spitalului Municipal de a obliga personalul medical să poarte dispozitive de supraveghere la locul de muncă

Partidul Social Democrat se declară revoltat de inițiativa conducerii Spitalului Municipal din Timişoara de...

Reevaluare tovărășească! Cum a ajuns PSD de la ”dușman” la ”adversar”, după trântirea moțiunii de cenzură

De departe, în ultimele două luni, cea mai mare activistă politică, atât în războiul...