Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Investiţii importante în şcolile din Timişoara. Unde se vor face lucrări de modernizare

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Lipsa de spaţii, cursurile ţinute după – masa sau lipsa sălilor de sport acestea sunt doar câteva din problemele cu care se confuntă an de an școlile din Timișoara. Prezenți la festivitatea de deschidere a anului școlar, politicienii și oamenii din administrație fac an de an promisiuni care rămân mai mereu la stadiul de vorbe. Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, susține însă că în curând mai multe școli importante din Timișoara vor fi extinse sau modernizate. Principala condiție pusă de primar? Ca directorii instituțiilor de învățământ să facă liste cu nevoile fiecărei școli.

„La Şcoala generală 30 vom avea o foarte mare investiţie care va însemna construirea a două noi corpuri, dar investiţia este mai amplă de atât şi sper ca atunci să fie suficiente spaţii când vom finaliza aceste spaţii ca toată lumea să înveţe de dimineaţă. Este un deziderat. Şansele sunt de 99% ca investiţia să se facă pe venituri proprii ale primăriei. Trebuie să scoatem la licitaţie proiectarea. O parte din containerele cerute de şcoală au venit, o altă parte va veni, pentru că şi asta este o soluţie, folosirea de containere. Există containere foarte bine gândite şi reprezintă o soluţie cel puţin pentru o perioadă de timp. Şi la Moisil vom avea extensii, dar toate asta iau timp. Vrem să cumpărăm clădiri, numai că, din păcate, nu avem ce în preajma şcolilor actuale. Spre exemplu, pentru Colegiul C.D. Loga am vrut să cumpărăm clădirea în care a funcţionat liceul Poştei. Din păcate, Poşta Română nu vrea să vândă acea clădire, ba chiar m-am mirat reacţia cu un soi de ostilitate în ton a conducerii acestei instituţii când eu am spus că dorim să cumpărăm clădirea”, a declarat primarul Robu astăzi.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare