Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poli Timișoara are șansa să urce în fotoliul de lider! Alexa: Să intrăm determinați, să câștigăm meciul

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Sâmbătă, 1 noiembrie 2014, se va desfășura etapa a XI-a a ligii a II-a, seria Vest. Datorită faptului că Metalul Reșița este nevoită să stea în ultima etapă a turului, o victorie a timișorenilor în confruntarea cu FC Olt i-ar trimite pe alb-negrii pe primul loc în clasament.

Dan Alexa, antrenorul echipei timișorene, este conștient de faptul că oltenii nu vin pe ”Dan Păltinișanu” pentru a se recunoaște învinși și speră ca forma bună arătată de elevii săi în ultimele patru jocuri să continue și sâmbătă. ”Va fi un meci important și prin prisma faptului că practic vom juca pentru prima poziție. Este numai la îndemâna noastră să trecem pe primul loc. Sigur, nu este un joc decisiv, suntem doar la jumătatea campionatului, exceptând play-off-ul. Chiar dacă ocupă locul șapte în clasament, FC Olt este în revenire de formă. E o trupă robustă, cu jucători experimentați, o formație care a bătut Reșița cu 4-0. Are în componență foști jucători de-ai noștri, care au evoluat aici cu succes. Este o echipă bine pregătită fizic, bine organizată. Slătinenii trec printr-un moment bun, deci au și un moral pe măsură. Nu ne va fi ușor, dar eu cred că la noi e cheia meciului. E important să avem atitudine, să intrăm determinați în meci. Trebuie să jucăm cu încredere, deoarece echipa este într-o perioadă bună și putem să câștigăm meciul!” a spus ”principalul” de pe banca alb-negrilor.

Fostul polist Nuno Claro, un atu oltenilor

Oltenii se bazează, printre alții, pe fostul portar al celor de la Poli Timișoara, Nuno Claro fiind om de bază între buturile echipei sale. ”Au în atac jucători rapizi, experimentați, de exemplu Blănaru, care a jucat în zona noastră. Este un Bobby Verdeș, este un Curtuiuș care a evoluat la Bistrița. Ei sunt jucători care pot face diferența în anumite momente, cu calități fizice bune. Apoi au o linie de mijloc agresivă. Nuno Claro este un portar foarte bun, de mare experiență, care aici la Timișoara a avut evoluții bune, a fost apreciat. Îl respect pe Nuno Claro, un portar care este un mare plus pentru FC Olt” a recunoscut Alexa.

Din nefericire, timișorenii au și probleme de lot. Ovidiu Petre și Alexandru Lazăr sunt indisponibili, însă ar putea reveni Ovidiu Popescu. După lovitura primită de Popescu în zona ochiului drept, la Pâncota, Alexa a precizta că ”nu este o fractură, din fericire, este doar un hematom”.

Poli Timișoara – FC Olt Slatina se joacă sâmbătă, 1 noiembrie 2014, pe arena Dan Păltinișanu din capitala Banatului, cu începere de la ora 11:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

5 medalii de aur și 1 de argint la Europenele de la Munchen! România, locul 1 în clasamentul pe națiuni!

Lotul de Juniori al Federației Române de Canotaj a au obținut 5 medalii de...

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență, echipa de fotbal Poli Timișoara...

Robu, convins ca pesedistii vor fi pedepsiti teribil pentru demolarea Stadionului „Dan Paltinisanu”

Critici dure aduse de primarul Timișoarei, Nicolae Robu, conducerii CJ Timiș, după vestea că...