ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Poli Timișoara are șansa să urce în fotoliul de lider! Alexa: Să intrăm determinați, să câștigăm meciul

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Sâmbătă, 1 noiembrie 2014, se va desfășura etapa a XI-a a ligii a II-a, seria Vest. Datorită faptului că Metalul Reșița este nevoită să stea în ultima etapă a turului, o victorie a timișorenilor în confruntarea cu FC Olt i-ar trimite pe alb-negrii pe primul loc în clasament.

Dan Alexa, antrenorul echipei timișorene, este conștient de faptul că oltenii nu vin pe ”Dan Păltinișanu” pentru a se recunoaște învinși și speră ca forma bună arătată de elevii săi în ultimele patru jocuri să continue și sâmbătă. ”Va fi un meci important și prin prisma faptului că practic vom juca pentru prima poziție. Este numai la îndemâna noastră să trecem pe primul loc. Sigur, nu este un joc decisiv, suntem doar la jumătatea campionatului, exceptând play-off-ul. Chiar dacă ocupă locul șapte în clasament, FC Olt este în revenire de formă. E o trupă robustă, cu jucători experimentați, o formație care a bătut Reșița cu 4-0. Are în componență foști jucători de-ai noștri, care au evoluat aici cu succes. Este o echipă bine pregătită fizic, bine organizată. Slătinenii trec printr-un moment bun, deci au și un moral pe măsură. Nu ne va fi ușor, dar eu cred că la noi e cheia meciului. E important să avem atitudine, să intrăm determinați în meci. Trebuie să jucăm cu încredere, deoarece echipa este într-o perioadă bună și putem să câștigăm meciul!” a spus ”principalul” de pe banca alb-negrilor.

Fostul polist Nuno Claro, un atu oltenilor

Oltenii se bazează, printre alții, pe fostul portar al celor de la Poli Timișoara, Nuno Claro fiind om de bază între buturile echipei sale. ”Au în atac jucători rapizi, experimentați, de exemplu Blănaru, care a jucat în zona noastră. Este un Bobby Verdeș, este un Curtuiuș care a evoluat la Bistrița. Ei sunt jucători care pot face diferența în anumite momente, cu calități fizice bune. Apoi au o linie de mijloc agresivă. Nuno Claro este un portar foarte bun, de mare experiență, care aici la Timișoara a avut evoluții bune, a fost apreciat. Îl respect pe Nuno Claro, un portar care este un mare plus pentru FC Olt” a recunoscut Alexa.

Din nefericire, timișorenii au și probleme de lot. Ovidiu Petre și Alexandru Lazăr sunt indisponibili, însă ar putea reveni Ovidiu Popescu. După lovitura primită de Popescu în zona ochiului drept, la Pâncota, Alexa a precizta că ”nu este o fractură, din fericire, este doar un hematom”.

Poli Timișoara – FC Olt Slatina se joacă sâmbătă, 1 noiembrie 2014, pe arena Dan Păltinișanu din capitala Banatului, cu începere de la ora 11:00.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore