Timișorenii ”mănâncă teatru pe pâine”. Ce s-a întâmplat cu proiectul ”Ora de teatru”

Date:

Cei peste 150 de cursanți înscriși, cu vârste cuprinse între 7 și 50 de ani, se vor reuni sâmbătă, 1 noiembrie 2014, de la ora 12:00, la Sala 2, pentru deschiderea oficială a proiectului. Cu această ocazie, participanții vor face cunoștință cu profesioniștii care vor coordona grupele de lucru, structurate pe categorii de vârstă: regizoarea Mihaela Lichiardopol, actrițele Daniela Bostan și Iuliana Crăescu, precum și regizorii Ion-Ardeal Ieremia, Ștefan Iordănescu și Sabin Popescu.

Cursurile Orei de teatru au ca scop descoperirea prin teatru a modalităților și tehnicilor de dezvoltare personală, dar și conștientizarea personalității individuale în context social. Acestea sunt gratuite și se vor finaliza în luna mai 2015.

Vezi structurarea grupelor, dar și alte detalii AICI.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare