ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Teatrul Național Timișoara oferă, GRATUIT, ”ore de teatru”. Vezi cum te poți înscrie!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

”Ora de teatru” este un proiect social al Teatrului Național Timișoara, aflat la cea de-a treia serie. Clasele ”Orei de teatru” propun cursanților diferite modalități și tehnici care au ca scop dezvoltarea personalității copiilor prin teatru, respectiv descoperire și dezvoltare personală prin teatru a tinerilor și adulților.

Cea de-a treia serie a proiectului ”Ora de teatru” debutează sâmbătă, 1 noiembrie 2014, și se structurează, în funcție de vârsta cursanților, în trei grupe: grupa A (7-12 ani), grupa B (13-18 ani) și grupa C (începând cu 19 ani).

Înscrierile se pot face de luni până vineri între orele 8:00-16:00 la secretariatul Teatrului Național Timișoara, la numerele de telefon: 0256.499.908, 0758.089.048 sau 0745.508.595, dar și online, pe adresa tntm.office@tntimisoara.com.

Prima întâlnire a cursanților Orei de teatru cu cei trei coordonatori de grupă (regizorii Mihaela Lichiardopol, Ion-Ardeal Ieremia și Sabin Popescu) va avea loc chiar la finalul acestei săptămâni, sâmbătă, 1 noiembrie, de la ora 12:00, la sediul Teatrului Național, str. Mărășești nr. 2. Cursurile ”Orei de teatru” sunt gratuite.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore