Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Teatrul Național Timișoara oferă, GRATUIT, ”ore de teatru”. Vezi cum te poți înscrie!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

”Ora de teatru” este un proiect social al Teatrului Național Timișoara, aflat la cea de-a treia serie. Clasele ”Orei de teatru” propun cursanților diferite modalități și tehnici care au ca scop dezvoltarea personalității copiilor prin teatru, respectiv descoperire și dezvoltare personală prin teatru a tinerilor și adulților.

Cea de-a treia serie a proiectului ”Ora de teatru” debutează sâmbătă, 1 noiembrie 2014, și se structurează, în funcție de vârsta cursanților, în trei grupe: grupa A (7-12 ani), grupa B (13-18 ani) și grupa C (începând cu 19 ani).

Înscrierile se pot face de luni până vineri între orele 8:00-16:00 la secretariatul Teatrului Național Timișoara, la numerele de telefon: 0256.499.908, 0758.089.048 sau 0745.508.595, dar și online, pe adresa tntm.office@tntimisoara.com.

Prima întâlnire a cursanților Orei de teatru cu cei trei coordonatori de grupă (regizorii Mihaela Lichiardopol, Ion-Ardeal Ieremia și Sabin Popescu) va avea loc chiar la finalul acestei săptămâni, sâmbătă, 1 noiembrie, de la ora 12:00, la sediul Teatrului Național, str. Mărășești nr. 2. Cursurile ”Orei de teatru” sunt gratuite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

De 1 Iunie, copiii si parintii viziteaza GRATUIT Muzeul National al Banatului

În acest weekend, copiii au un motiv de sărbătoare în plus: este Ziua Internațională...

Hai la Ora de Teatru să înveţi meserie de la actorii şi regizorii Teatrului Naţional Timişoara

O nouă ediţie a Orei de Teatru, program special prin care actorii şi regizorii...

Artiștii din Timișoara vor cânta gratis, pentru a-i ajuta pe cei loviți de furtuna de duminica trecută

Concert caritabil, la Timișoara, în 8 octombrie. Pe scena din Piața Victoriei vor concerta...