Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Sediul PSD Timiş, evaluat la 700.000 de euro de la 100.000

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

PSD Timiş s-a mutat anul trecut într-o clădire de pe Splaiul Tudor Vladimirescu, în apropierea zonei Iosefin. Clădire cu etaj pe care au evalaut-o, pentru achiziţionare utilizând o firma specializată, la suma de 100.000 de euro.

Dupa aflarea acestei sume, consiliul local a obiectat valoarea declarând ca este o sumă prea mică şi a cerut o nouă evaluare. Aceaşi firmă care a realizat prima evaluare şi a decis ca valoarea clădirii este de 100.000 de euro, după noua evaluare a redecis că valoarea reală a clădirii este 700.000 de euro.

Între cele două evaluări, PSD-işti au reabilitat clădirea şi au realizat lucrări de investiţii la aceasta. Primarul Nicolae Robu a declarat că suma investiţiilor va fi scoasă din suma totală a clădirii cu care partidul o poate cumpăra, dar doar dacă vor aduce documente care să dovedească suma investiţiilor.

Cei de la PSD Timiş răspund că celelalte partide şi-au cumpărat clădirile cu sediile la preţuri mici, însă conform primarului Timişoarei atunci legea era alta decât acum.

Toate partidele au obţinut sediile la preţuri mici, aşa a fost legea atunci, aşa au fost vremurile atunci” – a afirmat primarul Timişoarei, Nicolae Robu. „Eu ca primar nu pot face decât ceea ce îmi permite legea, nu dau aici un bun personal către un prieten, ci consiliul local trebuie să acorde un bun public către o structură de tip persoană. Se întâmplă ce vrea consiliul local, nu primarul hotărăşte”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare