Timişoara nu va mai avea chioşcuri, dar va avea în continuare rulote

- Advertisement -

Primarul oraşului Nicolae Robu doreşte retragerea chioşcurilor din oraş, în special cele din centrul istoric. Conform acestuia chioşcurile sunt urâte şi nu deservesc spectul oraşului. Acesta propune în schimb o soluţie ce constă în crearea de noi chioşcuri ce arată la fel şi ce vor fi puse pentru închiriere. Chioşcurile vor trebui realizate după un proiect  unitar făcut de Direcţia de Urbanism a Municipalităţii.

Trebuie găsite formule mai civilizate de comerţ, dar trebuie schimbată un pic mentalitatea oamenilor pentru a fi posibil acest lucru. Chioşcurile nu sunt o soluţie” a declarat primarul N.Robu în cadrul şedinţei consiliului local. „Doar în anumite zone din Timişoara, care nu sunt centrale, vor fi permise astfel de chioşcuri”

Conform primarului în alte oraşe europene există chioşcuri în zona centrală, însă sunt realizate după un tabel specific realizat de direcţia de urbanism a oraşului respectiv.

În schimb acesta aprobă rulotele care vind produse de fast-food, al cărora aspect şi amplasament vor trebui să fie monitorizate, sa nu strice nici acestea aspectul oraşului.

Oraşul va arăta mult mai frumos când în zonele lui centrale nu vom avea chioşcuri” – a afirmat primarul N.Robu

Sursa foto: protv

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare