ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Sorin Grindeanu, propus în funcția de vicepreședinte PSD la nivel național. Ce spune acesta despre echipa pe care și-o formează

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Mișcările de trupe au început în interiorul PSD Timiș, prin formarea echipei pe care președintele Sorin Grindeanu o va avea în Biroul Permanent Județean, acolo unde, în cele mai importante trei funcții, au existat candidați unici. În funcția de președinte executiv va fi Călin Dobra, ca secretar general va fi numit Adrian Negoiță, iar postul de trezorier va fi ocupat de Ovidiu Brânzan. Singurul lucru surprinzător pentru Sorin Grindeanu a fost propunerea colegilor săi, ca el să devină vicepreședinte național al PSD.

„Pe mine mă bucură, mă onorează propunerea colegilor mei, dar le-am transmis că trebuie să îmi iau un răgaz personal, pentru că e o decizie asupra căreia trebuie să reflectez. Mă implică. Le mulțumesc pentru suportul pe care mi-l oferă. Vom vedea la începutul săptămânii viitoare dacă voi candida sau nu”, a precizat Sorin Grindeanu.

În ceea ce privește echipa pe care și-a ales-o în Biroul Permanent Județean, pesedistul trage un semnal de alarmă cu privire la caracteristicile pe care trebuie pus accentul, ca ei să conștientizeze importanța echipei și responsabilitatea. „Am ales echipa cu care vreau să lucrez în perioada următoare, am propus-o și a fost votată. Dincolo de funcții și de tot ce implică alegerea, pentru mine e important ca aceștia să realizeze responsabilitatea pe care o avem împreună și că sunt membrii unei echipe care va avea foarte mult de lucru. Dacă cineva încearcă să joace individual, dincolo de ceea ce e normal să facem ca și conducere, din punctul meu de vedere se autoizolează și se autosuspendă. În afara celor propuși în funcțiile de președinte executiv, secretar executiv și trezorier, vor mai fi 15 vicepreședinți, plus membrii BPJ. Am primit acceptul CJ, am lărgit echipa astfel încât toate colegiile din județul Timiș să fie reprezentate echilibrat geografic, astfel vom avea tot timpul invitați permanenți în număr de 5”, a explicat Sorin Grindeanu.

În final, președintele PSD Timiș a spus nu doar că-l susține pe Liviu Dragnea, dar că are și încredere totală și că-și dorește să aibă o echipă așa cum are el în județul Timiș.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore