Sorin Grindeanu, propus în funcția de vicepreședinte PSD la nivel național. Ce spune acesta despre echipa pe care și-o formează

0
872

Mișcările de trupe au început în interiorul PSD Timiș, prin formarea echipei pe care președintele Sorin Grindeanu o va avea în Biroul Permanent Județean, acolo unde, în cele mai importante trei funcții, au existat candidați unici. În funcția de președinte executiv va fi Călin Dobra, ca secretar general va fi numit Adrian Negoiță, iar postul de trezorier va fi ocupat de Ovidiu Brânzan. Singurul lucru surprinzător pentru Sorin Grindeanu a fost propunerea colegilor săi, ca el să devină vicepreședinte național al PSD.

„Pe mine mă bucură, mă onorează propunerea colegilor mei, dar le-am transmis că trebuie să îmi iau un răgaz personal, pentru că e o decizie asupra căreia trebuie să reflectez. Mă implică. Le mulțumesc pentru suportul pe care mi-l oferă. Vom vedea la începutul săptămânii viitoare dacă voi candida sau nu”, a precizat Sorin Grindeanu.

În ceea ce privește echipa pe care și-a ales-o în Biroul Permanent Județean, pesedistul trage un semnal de alarmă cu privire la caracteristicile pe care trebuie pus accentul, ca ei să conștientizeze importanța echipei și responsabilitatea. „Am ales echipa cu care vreau să lucrez în perioada următoare, am propus-o și a fost votată. Dincolo de funcții și de tot ce implică alegerea, pentru mine e important ca aceștia să realizeze responsabilitatea pe care o avem împreună și că sunt membrii unei echipe care va avea foarte mult de lucru. Dacă cineva încearcă să joace individual, dincolo de ceea ce e normal să facem ca și conducere, din punctul meu de vedere se autoizolează și se autosuspendă. În afara celor propuși în funcțiile de președinte executiv, secretar executiv și trezorier, vor mai fi 15 vicepreședinți, plus membrii BPJ. Am primit acceptul CJ, am lărgit echipa astfel încât toate colegiile din județul Timiș să fie reprezentate echilibrat geografic, astfel vom avea tot timpul invitați permanenți în număr de 5”, a explicat Sorin Grindeanu.

În final, președintele PSD Timiș a spus nu doar că-l susține pe Liviu Dragnea, dar că are și încredere totală și că-și dorește să aibă o echipă așa cum are el în județul Timiș.

Spune-ţi opinia civilizat!