ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Biciclist în stare GRAVĂ la spital, după ce a virat brusc în faţa unei maşini fără să se asigure

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Accident grav de circulație, vineri dimineață, în apropierea sediului R.A.R Timiș. Un biciclist în vârstă de 59 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a schimbat direcția de mers fără să se asigure și a fost lovit de un Audi care circula regulamentar.

Accidentul s-a petrecut în această dimineață în jurul orei 08:30, pe DN 6, în apropierea sediului R.A.R Timiș. Biciclistul, un bărbat în vârstă de 59 de ani, se îndrepta spre Timișoara, iar la un moment dat a virat brusc la stânga fără să se asigure. Vroia cel mai probabil, spun polițiștii, să ajungă pe câmp pe un drum agricol din zonă. A fost însă lovit de un Audi care circulă în aceeași direcție și al cărui șofer, un bărbat de 49 de ani din Becicherecu Mic, s-a trezit brusc cu el în față şi nu a mai putut evita impactul. Biciclistul a fost lovit prima oară cu partea dreaptă, luat pe capotă și aproape că a trecut prin parbrizul mașinii. El a fost rănit grav și a fost transportat la spital cu fractură craniană. Polițiștii Rutieri trimiși la locul accidentului, i-au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă biciclistului.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore