Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieNicolae Robu: „Postul Poliției Locale din Complexul Studențesc va fi gata săptămâna...

Nicolae Robu: „Postul Poliției Locale din Complexul Studențesc va fi gata săptămâna viitoare”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Desele conflicte din Complexul Studențesc au condus, inevitabil, la înființarea unui post al poliției locale. Din câte se pare, după anunțul făcut de primarul Nicolae Robu, acesta va fi terminat la sfârșitul săptămânii viitoare în clădirea unde este și Policlinica Studențească, care aparține de Universitatea Politehnica din Timișoara.

„În urmă cu vreo trei săptămâni m-am întâlnit cu toți liderii organizaților studențești, ca pe urmă să fac o listă cu 21 de promisiuni pe care vreau să le respect. Printre acestea se numără și înființarea unui post al poliției locale în complex. Le-am explicat că e bine, că există un post al poliției naționale, dar văzând lucrurile care se întâmplă în complexul studențesc, trebuie să înființăm și unul local. Acesta va fi în Policlinica Studențească, am considerat că este cel mai bun. Mai trebuie doar amenajat”, a spus Nicolae Robu.

În ceea ce privește cursa pentru postul de șef al Poliției Locale, primarul Timișoarei a spus că nu-l va scoate la concurs, deși știe că este unul râvnit, fiind totodată nemulțumit de prestația din unele zone a poliției. „Consider că acolo unde merg lucrurile foarte bine, nu trebuie perturbate. Mă înțeleg foarte bine cu domnul Dorel Cojan și îi apreciez munca. Nu sunt mulțumit de poliția locală din foarte multe puncte de vedere, dar sunt și multe satisfacții pe care le primesc de la ei. Sperăm ca munca lor să se îmbunătățească. Mulți timișoreni își exprimă nemulțumirea față de poliția locală, în anumite zone, iar eu îi aduc imediat la cunoștință domnului Cojan”, a specificat Nicolae Robu.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare