ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Nicolae Robu: „Postul Poliției Locale din Complexul Studențesc va fi gata săptămâna viitoare”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Desele conflicte din Complexul Studențesc au condus, inevitabil, la înființarea unui post al poliției locale. Din câte se pare, după anunțul făcut de primarul Nicolae Robu, acesta va fi terminat la sfârșitul săptămânii viitoare în clădirea unde este și Policlinica Studențească, care aparține de Universitatea Politehnica din Timișoara.

„În urmă cu vreo trei săptămâni m-am întâlnit cu toți liderii organizaților studențești, ca pe urmă să fac o listă cu 21 de promisiuni pe care vreau să le respect. Printre acestea se numără și înființarea unui post al poliției locale în complex. Le-am explicat că e bine, că există un post al poliției naționale, dar văzând lucrurile care se întâmplă în complexul studențesc, trebuie să înființăm și unul local. Acesta va fi în Policlinica Studențească, am considerat că este cel mai bun. Mai trebuie doar amenajat”, a spus Nicolae Robu.

În ceea ce privește cursa pentru postul de șef al Poliției Locale, primarul Timișoarei a spus că nu-l va scoate la concurs, deși știe că este unul râvnit, fiind totodată nemulțumit de prestația din unele zone a poliției. „Consider că acolo unde merg lucrurile foarte bine, nu trebuie perturbate. Mă înțeleg foarte bine cu domnul Dorel Cojan și îi apreciez munca. Nu sunt mulțumit de poliția locală din foarte multe puncte de vedere, dar sunt și multe satisfacții pe care le primesc de la ei. Sperăm ca munca lor să se îmbunătățească. Mulți timișoreni își exprimă nemulțumirea față de poliția locală, în anumite zone, iar eu îi aduc imediat la cunoștință domnului Cojan”, a specificat Nicolae Robu.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore