ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Accident SPECTACULOS în Dumbrăvița, după ce o tânără a intrat în stâlp cu mașina

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un accident grav a avut loc în această după-amiază în zona limitrofă a Timișoarei, la Dumbrăvița. O tânără de 33 de ani, aflată la volanul unui BMW X5, a lovit un stâlp după ce s-a speriat de un alt autovehicul care circula pe lângă ea, pierzând controlul volanului.

Din câte se pare, aceasta circula pe banda întâi, fiind la ieșirea din Dumbrăvița, lângă o dubiță care circula în aceeași direcție. O altă mașină, Volkswagen Touareg, se afla în fața BMW-ului, dar șoferul acesteia a observat la timp incidentul și a apăsat pedala de accelerație, evitând o coliziune gravă.

Femeia de 33 de ani a fost transportată la spital și se află în afara oricărui pericol, după ce la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, dar și ale SMURD.

Polițiștii au deschis o anchetă și urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore