Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Jandarmii au rămas înmărmuriți când au văzut cu ce-au furat trei hoți o combină frigorifică. Vezi ce a făcut proprietarul

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
13.9 ° C
15.1 °
11.1 °
76 %
2.6kmh
23 %
vin
27 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
22 °

Românul e inventiv, dar din păcate pentru ei, unii inventează cu multă prostie anumite metode de furt. Luni dimineața, în jurul orei 1:45, o patrula mixtă de ordine publică formată dintr-un poliţist şi un jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, a fost dirijată de dispeceratul Secţiei 2 Poliţie să se deplaseze pe strada Oglinzilor din Timişoara, întrucât s-a reclamat furtul unei combine frigorifice.

Ajunşi la faţa locului, echipajul a luat legătura cu reclamantul, iar împreună cu acesta au trecut la verificări în zonă, depistând la colțul străzilor Mureş cu Calea Martirilor, trei persoane de sex masculin cu vârste cuprinse între 23 şi 30 de ani care împingeau un cărucior în care se găsea… combina frigorifică.

Reclamantul și-a recunoscut imediat bunul furat, iar hoții, întrebaţi de ce au recurs la acest gest, au declarat că în timpul zilei au observat combina în faţa imobilului lângă casa scărilor, aceasta nefiind asigurată, aşa că au hotărât să o sustragă peste noapte.

Prejudiciul a fost recuperat de către proprietar, iar acesta nu s-a mai constituit parte civilă în procesul penal, informează jandarmii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare