Cel mai tare spectacol aviatic are loc sâmbătă, la Timișoara. Ce ”jucării” vin la Timişoara Air Show 2014, pe Aeroportul Internaţional

- Advertisement -

Sâmbătă, 12 iulie 2014, Aeroportul Internațional din Timișoara va fi gazda unui eveniment ”botezat” de organizatori ”Timișoara Air Show 2014”. Acesta va fi un spectacol aerian în cadrul căruia vor putea fi urmărite demonstraţii de măiestrie ale Aeroclubului României: Formaţia Hawks of Romania compusă din 5 avioane Extra 300L, Formaţia de zbor cu avioane ultrauşoare The Pellicand (2 avioane Ikarus C42), Formaţia Blue Wings ( 7 paraşutişti Airvan GA8 ), dar și un balon cu aer cald.

În cadrul acestui eveniment de amploare va participa și Statul Major al Forţelor Aeriene Române care aduce la Timișoara escadrila de elicoptere Puma IAR 330, dar și avioanele militare MIG 21 Lancer sau transportoarele militare C27J Spartan.

Compartimentul de prevenire şi stingere a Incendiilor din cadrul Aeroportului Internațional Timișoara va face o demonstraţie cu utilitarele din dotare – 2 Eagle Six, Continental Titan, DAF, ATI R26256, APCAT R12215. De asemenea, cei prezenţi la spectacolul aviatic se vor putea bucura de o expoziţie de aeronave şi utilitare.

Organizatorii ”Timişoara Air Show 2014”, Aeroportul Internaţional Timişoara şi Statul Major al Forţelor Aeriene Române, se bucură de sprijinul Consiliului Judeţean Timiş şi al Universităţii de Vest din Timişoara.

Accesul spectatorilor în incinta Aeroportului se va face gratuit, începând cu ora 9:00, urmând ca spectacolul să înceapă de la 9:30. Regia Autonomă de Transport Timișoara (RATT) a anunțat că pe durata acestui spectacol va suplimenta numărul mijloacelor de transport în comun care se deplasează către Aeroport.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Au inceput pregatirile pentru ”Timisoara AIR SHOW 2019”

Aeroportul Internațional Timișoara a demarat pregătirile spectacolului aerian ”TIMIȘOARA...

Aeroportul International Timisoara trece la orarul de vara. Apar curse noi

Aeroportul Internațional Timişoara (AIT) anunţă că, începând de duminică,...

Ultimele pregătiri pentru Timișoara Air Show

Doar câteva zile ne despart de mitingul Timișoara Air...

Din aceeași categorie

Categorii Populare