Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialLinia 21 de autobuze se prelungește. Vezi care vor fi noile stații

Linia 21 de autobuze se prelungește. Vezi care vor fi noile stații

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Modificarea, anunțată de Ragia Autonomă de Transport Timișoara, este valabilă doar la plecarea din cartierul Plopi spre capătul de linie Banatim.

Pe noul traseu se vor înfiinţa următoarele staţii: Traian Demetrescu (la nr. 58 pe strada Albăstrelelor), Albăstrelelor (comună cu linia 22, la intersecţia dintre strada Albăstrelelor şi Calea Moşniţei), Plastique Form (comună cu linia 22, pe Calea Moşniţei în dreptul societății comerciale cu același nume), Apateu, Levănţica, Căprioarei (toate comune cu linia 22, pe strada Câmpului). Toate celelalte porţiuni de traseu rămân neschimbate.

Datorită prelungirii traseului acestei linii şi orarul de circulaţie va fi foarte puţin modificat începând cu 1 august.

RATT reamintește că autobuzul 21 asigură legătura dintre zona Prinţul Turcesc cu intersecţia Banatim trecând prin Piaţa Traian în perioada lucrărilor de pe strada Ştefan cel Mare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare