Polițiștii timișoreni sunt cu ochii-n patru. Vezi ce categorie de șoferi ”vizează”

- Advertisement -

Luni, 28 iulie 2014, poliţiştii Biroului Rutier Timişoara şi cei de la ordine publică au demarat o acţiune pe raza municipiului Timişora, pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Acţiunea oamenilor legii a debutat aseară la ora 18:00 și s-a încheiat marți dimineață, după ora 2:00, scopul acesteia fiind impunerea respectării normelor rutiere în rândul conducătorilor de vehicule pe două roţi, principala cauză generatoare de accidente rutiere în rândul motocicliştilor şi mopediştilor fiind reprezentată de nerespectarea regimului legal de viteză.

În urma acestei razii, poliţiştii au aplicat 74 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 8.000 de lei, 14 dintre acestea fiind aplicate conducătorilor de motociclete şi mopede. Totodată, reprezentanții legii au retras 4 certificate de înmatriculare.

”Reamintim tuturor motocicliştilor că se interzice transportarea pe motocicletă a mai multor persoane decât locurile stabilite prin construcţie, că sunt obligaţi să poarte pe timpul deplasării casca de protecţie omologată şi, nu în ultimul rând, că organizarea de curse ilegale constituie infracţiune. NU UITAŢI: VITEZA UCIDE!” este semnalul de alarmă tras de polițiștii timișoreni.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img