Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Polițiștii timișoreni sunt cu ochii-n patru. Vezi ce categorie de șoferi ”vizează”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Luni, 28 iulie 2014, poliţiştii Biroului Rutier Timişoara şi cei de la ordine publică au demarat o acţiune pe raza municipiului Timişora, pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Acţiunea oamenilor legii a debutat aseară la ora 18:00 și s-a încheiat marți dimineață, după ora 2:00, scopul acesteia fiind impunerea respectării normelor rutiere în rândul conducătorilor de vehicule pe două roţi, principala cauză generatoare de accidente rutiere în rândul motocicliştilor şi mopediştilor fiind reprezentată de nerespectarea regimului legal de viteză.

În urma acestei razii, poliţiştii au aplicat 74 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 8.000 de lei, 14 dintre acestea fiind aplicate conducătorilor de motociclete şi mopede. Totodată, reprezentanții legii au retras 4 certificate de înmatriculare.

”Reamintim tuturor motocicliştilor că se interzice transportarea pe motocicletă a mai multor persoane decât locurile stabilite prin construcţie, că sunt obligaţi să poarte pe timpul deplasării casca de protecţie omologată şi, nu în ultimul rând, că organizarea de curse ilegale constituie infracţiune. NU UITAŢI: VITEZA UCIDE!” este semnalul de alarmă tras de polițiștii timișoreni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Sub cupola M.A.I! Deținutul Alin Morcocian susține că, aflat în arest preventiv, agentul-șef Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale i-a facilitat o...

Înainte de toate, așa cum știu toți infractorii din spațiul danubiano-carpato-pontic, nu e niciun...

La milimetru! Rroma Denisa Căldăraș a ratat cursa Wizz Air de Dortmund care ar fi plasat-o, după audierile de la Parchet, direct în brațele...

Că Denisa Căldăraș a avut noroc cu carul, când a scăpat din ghearele (sub)ofițerilor...