ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Moșnița Nouă rămâne MÂINE fără apă rece. Care este explicația

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Miercuri, 30 iulie 2014, între orele 9:00-14:00, Aquatim întrerupe furnizarea apei reci în Moșnița Nouă, în vederea efectuării lucrărilor de deviere a conductei de apă potabilă. Lucrările efectuate de compania timișoreană fac parte din programul investițional finanțat din fonduri nerambursabile ale Uniunii Europene, prin POS Mediu, în cadrul proiectului ”Extinderea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare în judeţul Timiş”. Aceste lucrări se vor efectua pe Calea Buziașului din Timișoara.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din comuna de la marginea Timișoarei. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, specialiștii Aquatim recomandă utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi dispeceratul Aquatim, la numerele 0256-201.362, 0756-119.528, non-stop.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore