Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialMoșnița Nouă rămâne MÂINE fără apă rece. Care este explicația

Moșnița Nouă rămâne MÂINE fără apă rece. Care este explicația

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Miercuri, 30 iulie 2014, între orele 9:00-14:00, Aquatim întrerupe furnizarea apei reci în Moșnița Nouă, în vederea efectuării lucrărilor de deviere a conductei de apă potabilă. Lucrările efectuate de compania timișoreană fac parte din programul investițional finanțat din fonduri nerambursabile ale Uniunii Europene, prin POS Mediu, în cadrul proiectului ”Extinderea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare în judeţul Timiş”. Aceste lucrări se vor efectua pe Calea Buziașului din Timișoara.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din comuna de la marginea Timișoarei. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, specialiștii Aquatim recomandă utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi dispeceratul Aquatim, la numerele 0256-201.362, 0756-119.528, non-stop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare