AcasăStiriSocialPlimbări cu vaporașele pe Bega și program SPECIAL pentru vehiculele RATT de...

Plimbări cu vaporașele pe Bega și program SPECIAL pentru vehiculele RATT de Paști și în noaptea de Înviere

Vehiculele Regiei Autonome de Transport Timişoara vor circula cu program prelungit în noaptea de Înviere, pentru ca timişorenii care merg la biserici de cartier sau la Catedrala Mitropolitană să nu fie nevoiţi să se întoarcă acasă pe jos sau cu taxiul.

RATT a transmis un comunicat prin care anunţă că „va prelungi programul următoarelor linii de transport în comun: 2, 7 şi 8 tramvaie, 14, 15, 16 troleibuze şi 33, E7 autobuz. Acestea vor circula până la ora 3:30, cu staționare la capete de traseu între ora 00:00 și 01:30 în timpul slujbei religioase de Înviere. În perioada sărbătorilor pascale, linia 33 barat va avea un program modificat. Astfel, în data de 15 aprilie 2017 ultima plecare de la Metro va fi la ora 18:57, iar duminică în 11 aprilie autobuzul 33 barat nu va circula”. De luni, toate vehiculele regiei vor circula după program normal.

RATT vine cu veşti parţial bune şi pentru cei care au aşteptat venirea primăverii pentru a se plimba cu vaporaşele pe Bega. Ambarcaţiunile vor fi scoase la apă, însă, conform reprezentanţilor regiei vor efectua doar probe funcţionale. Deocamdată RATT nu poate realiza curse de transport în comun cu vaporaşele cumpărate cu bani de la bugetul local al Timişoarei din cauza unor neclarităţi din legislaţia privind transportul pe Bega.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente