Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPlimbări cu vaporașele pe Bega și program SPECIAL pentru vehiculele RATT de...

Plimbări cu vaporașele pe Bega și program SPECIAL pentru vehiculele RATT de Paști și în noaptea de Înviere

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Vehiculele Regiei Autonome de Transport Timişoara vor circula cu program prelungit în noaptea de Înviere, pentru ca timişorenii care merg la biserici de cartier sau la Catedrala Mitropolitană să nu fie nevoiţi să se întoarcă acasă pe jos sau cu taxiul.

RATT a transmis un comunicat prin care anunţă că „va prelungi programul următoarelor linii de transport în comun: 2, 7 şi 8 tramvaie, 14, 15, 16 troleibuze şi 33, E7 autobuz. Acestea vor circula până la ora 3:30, cu staționare la capete de traseu între ora 00:00 și 01:30 în timpul slujbei religioase de Înviere. În perioada sărbătorilor pascale, linia 33 barat va avea un program modificat. Astfel, în data de 15 aprilie 2017 ultima plecare de la Metro va fi la ora 18:57, iar duminică în 11 aprilie autobuzul 33 barat nu va circula”. De luni, toate vehiculele regiei vor circula după program normal.

RATT vine cu veşti parţial bune şi pentru cei care au aşteptat venirea primăverii pentru a se plimba cu vaporaşele pe Bega. Ambarcaţiunile vor fi scoase la apă, însă, conform reprezentanţilor regiei vor efectua doar probe funcţionale. Deocamdată RATT nu poate realiza curse de transport în comun cu vaporaşele cumpărate cu bani de la bugetul local al Timişoarei din cauza unor neclarităţi din legislaţia privind transportul pe Bega.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

STPT reia transportul cu vaporaşele pe Bega, din 1 martie!

Transportul public de pe Canalul Bega își reia activitatea începând cu data de 1 martie. Totodată...

Vaporaşele, retrase în depou din cauza vremii, până la primăvară! Pe timpul iernii se fac revizii

Ambarcațiunile Societății de Transport Public Timișoara vor andoca pe platforma special amenajată în depoul...

Goia scoate pensionarii în stradă, dar nu bea decât apă minerală cu coloizi de aur și argint!

Cine nu a auzit despre Societatea Metropolitană de Transport Timișoara, clar, nu are cultură...