Deputat PNL Timiş: „Nu ştiu dacă Dragnea a adormit pe melodiile lui Salam cu fără număr, fără număr”

1
3544
Ben Oni Ardelean

Legea salarizării unice este un bun prilej ca liberalii să facă mişto de PSD. Deputatul PNL Ben Oni Ardelean este convins că şeful pesediştilor este complet inconştient atunci când le promite românilor creşteri salariale substanţiale. Ardelean a comentat extrem de acid proiectul de lege promovat de PSD făcând o serie de declaraţii savuroase la adresa liderului PSD.

„Nu ştiu dacă Dragnea a adormit pe melodiile lui Salam cu fără număr, fără număr, dar după legea asta a salarizării deja cred că nu doar la Ministerul Sănătăţii s-a făcut celulă de repatriere a medicilor în ţară, dar cred că şi nemţii se gândesc deja să vină în România după ce salarii preconizează Drangea. Mie mi se pare, bineînţeles că şi-au dat şi ei seama că nu au bani, că nu trebuie să fii macroeconomist ca să îţi dai seama că nu ai bani la buget să dai salariile respective şi acum nu mai ştiu în ce colţ să o dea. Pe de o parte, ba amânăm, pe de altă parte ba hai să vedem dacă o putem trânti în Parlament şi că vedem acolo ce se întâmplă. S-ar prea putea ca după alegerile noastre din iunie să ne trezim şi cu guvernarea, nu pentru că noi reuşim să îi dăm jos, că la o astfel de majoritate pe care o au în Parlament nu ai cum să îi dai jos, dar economia sigur s-ar putea să îi dea jos de la guvernare, pentru că e la mintea cocoşului că nu au cum să dea salariile astea. Adică nu trebuie să ştii multă economie să îţi dai seama că o astfel de previziune financiară este insuportabilă de către bugetul României”, a spus Ardelean la finele acestei săptămâni.

Spune-ţi opinia civilizat!

1 COMENTARIU

  1. […] S-ar prea putea ca dupa alegerile noastre din iunie sa ne trezim si cu guvernarea, nu pentru ca noi reusim sa ii dam jos, ca la o astfel de majoritate pe care o au in Parlament nu ai cum sa ii dai jos, dar economia sigur s-ar putea sa ii dea jos de la guvernare, pentru ca e la mintea cocosului ca nu au cum sa dea salariile astea. Adica nu trebuie sa stii multa economie sa iti dai seama ca o astfel de previziune financiara este insuportabila de catre bugetul Romaniei”, a spus Ardelean la sfarsitul acestei saptamani, citat de Vocea Timisului. […]

Comments are closed.