Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

(Ne)vinovat! Pastorul Ben Oni Ardelean, prins băut la volan, susține că nu a consumat alcool ci… pastile de inimă

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Din categoria ”Cu ce se mai ocupă parlamentarul Ben Oni Ardelean când lucrează în numele timișorenilor pe la București” – asta apropo de ultima sa postare de pe Facebook, de acum 2 zile, în care dădea lecții de ”political correctness” primarului Dominic Fritz și îi înfiera ”armata de consilieri personali”, majoritatea, chipurile pe ”probleme de comunicare”.

Evident, Dominic Fritz nu are nicio armată de consilieri personali și cu atât mai puțin pe comunicare publică. Dar asta, cu siguranță, o știe și deputatul liberal de Timiș, Ben Oni Ardelean. Până la urmă, pastorul baptist ar trebui să fie ultimul care să vorbească despre consilierii personali ai altor politicieni. Nu de alta, dar și domnia sa a avut, de-a lungul istoriei sale de parlamentar de dreapta, în două mandate pline, doi șefi de cabinet cu probleme, ultimul fiind în ghearele DNA, după combinațiile recente de la UNIFARM.

Revenind, în urmă cu nici 48 de ore, deputatul PNL de Timiș, Ben Oni Ardelean, a fost prins băut la volan de către un echipaj al Poliției Rutiere din Capitală. Parlamentarul bănățean a primit amendă și i-a fost suspendat permisul de conducere pentru trei luni de zile, existând posibilitatea ca, după un examen de specialitate, pedeapsa să fie redusă la 30 de zile.

Evenimentul a avut loc luni seară, după ora 22, când un agent de circulație a oprit mașina deputatului PNL, în Piața Victoriei din București, pentru un control de rutină. Mai ales că există și restricția de circulație între orele 22 și 5, când cetățenii se pot deplasa doar cu declarație pe propria răspundere.

La control, polițistul l-a identificat pe șofer ca fiind chiar Ben Oni Ardelean, proprietarul mașinii, după care i-a cerut pastorului baptist să sufle în aparatul etilotest. Rezultatul a fost de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ben Oni Ardelean a fost sancționat contravențional conform art. 102/3/a iar permisul i-a fost suspendat pentru o perioadă de 90 zile calendaristice.

Ben Oni Ardelean a declarat, imediat după ce informația a devenit publică, că nu a consumat alcool, iar valoarea indicată de aparatul alcooltest a fost provocată de tratamentul pentru o afecțiune cardiacă. ”Iau un tratament pentru inimă, am tensiunea mică, foarte oscilantă. Voi face contestație. Nu am consumat alcool”, a spus deputatul pentru G4media.ro.

Reporterii de la vocetimișului.ro au contactat un celebru cardiolog timișorean, întrebând dacă explicațiile publice ale pastorului Ardelean au vreo bază reală sau sunt pur și simplu fanteziste, la fel cum au fost și cele din ciclul ”Listerine”, când fostul șef al Aeroportului Timișoara, Dan Idolu, a fost prins băut la volan. Iată răspunsul absolut senzațional și plin de umor sarcastic al medicului timișorean: ”Da, evident, este posibil să ai tensiune. Alcoolul e lichid, pastilele sunt solide”!!!

Conform declarației de avere, Ben Oni Ardelean este unul dintre cei mai bogați parlamentari. Deputatul PNL, care e pastor baptist, deține nouă terenuri intravilane și unul agricol, în județul Timiș, precum și două case de locuit și un apartament. Ardelean mai are trei mașini, un Volkswagen, un Audi și un BMW. Parlamentarul de Timiș este și președintele Academiei de Leadership Politic, ONG care, deși nu rupe încă barierele sunetului, promovează ”excelența și integritatea”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca la 1907! Marilen Pirtea, susținut de primari PNL, atac devastator la garda pretoriană a slugilor din ograda tandemului Alin Nica – Dănuț Groza

Afară-i vopsit gardul și-năuntru-i leopardul! Asta ne spune, de fapt, prin postarea sa de...

Protest în comuna Uivar, după schimbarea pe șest a viceprimarului liberal

Aproape 100 de persoane s-au mobilizat, ieri, în fața Primăriei Uivar, după ce majoritatea...

Trai pe vătrai! Deputatul Cosmin Șandru, un adevărat devorator de lucrări publice, servite pe tavă de primăriile liberalilor bănățeni

Indiferent cum o dai, fostul pedelist, tânărul parlamentar Cosmin Șandru, aflat la prima sa...