S-a urcat beat la volan, a ratat o curbă la stânga şi a ajuns cu maşina în şanţ. Motivul pentru care a consumat alcool

- Advertisement -

Accident vineri noaptea, în jurul orei 02:15, în Moşniţa Nouă, unde un bărbat de 47 de ani care s-a urcat băut la volan, a ratat o curbă la stânga şi a ajuns cu maşina direct într-un şanţ.

Poliţiştii rutieri, un echipaj de la Ambulanţă, dar şi unul de la Descarcerare au fost solicitaţi să intervină la un accident petrecut în Moşniţa Nouă. La faţa locului, poliţiştii au găsit un bărbat băut bine care reuşise între timp să iasă singur din autoturismul rămas în şanţ. Acesta le-a povestit poliţiştilor că, după o ceartă cu soţia, s-a îmbătat de necaz fiindcă aceasta îl înşela cu altcineva. Bărbatul care locuiește în Cartierul Soarelui a vrut să meargă după partenera lui care se afla la o prietenă în localitatea Moşniţa, şi necunoscând zona, a ratat o curbă la stânga, a şters o ţeavă de gaz şi s-a oprit cu maşina într-un şanţ. Bărbatul nu a suferit răni grave la prima vedere, dar a fost dus la spital pentru investigaţii amănunţite. Politstii rutieri l-au testat pe bărbat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Omul s-a ales cu două dosare penale, unul pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi unul pentru vătămare corporală din culpă.

Chiar dacă poliţiştii rutieri şi cei de la secţii au intensificat controalele pe arterele din Timişoara, foarte mulţi şoferi inconştienţi se urcă la volan după ce consumă băuturi alcoolice.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=DrviPyWRGeQ&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Ochiul Beiului, un colţ de natură scăldat în legende FOTO

Aşezată în judeţul Caraş, Ochiul Beiului se numără printre...

Sânzienele Sărbătoarea verii şi a bucuriei

Prilej de a sărbătorii soarele şi muncile agricole, bunăstarea...

Amatorism acut! Primarul Dominic Fritz, nici măcar erou de benzi desenate

Să ne aducem aminte, cu plăcere, când omul de...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img