Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

- Advertisement -
În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00, subofițerul Adrian Serediuc, șeful Postului de Poliție din comuna Moșnita Nouă, a fost surprins în trafic de către colegii săi de la IPJ Timiș, conducând un autovehicul, sub influența băuturilor alcoolice. Așa cum a confirmat și IPJ Timiș, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că polițistul avea o valoare de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ca urmare a incidentului, împotriva agentului Adrian Serendiuc s-au luat măsuri contravenționale prevăzute de OUG 195/2002: amendă și suspendarea permisului de circulație! Totodată, așa cum a comunicat IPJ Timiș, șeful Postului de Politie Mosnita Nouă a fost trimis în fața Biroului Control Intern, urmând ca la finalizarea anchetei să se aplice măsurile legale care se impun conform Legii 360/2002 privind Statul polițistului.

Se pare că, înainte de a fi depistat în trafic de către colegii săi, agentul Adrian Serediuc se întorcea de la o petrecere pe care tot el a organizat-o, în cinstea avansării în grad!

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare