SFIDARE! Pesediştii din Timiş „orbi” la protestele din stradă. Plătesc o petiţie pe Facebook ca să-l susţină pe Grindeanu

- Advertisement -

Zeci de mii de oameni au ieşit în ultimele în stradă la Timişoara pentru a cere demisia guvernului condus de Sorin Grindeanu şi abrogarea OUG privind modificarea Codului Penal.

Răspunsul PSD Timiş? Tăcere și sfidare. Colegii lui Sorin Grindeanu sunt alături de el necondiționat, vehiculând ideea că guvernul PSD poate face orice câtă vreme a fost ales de cetățeni. Dovadă stă faptul că social-democrații au plătit o petiție prin care își arată sprijinul față de liderul lor de la nivel județean.

„Susținem Guvernul Grindeanu. PSD a câștigat alegerile într-un mod corect, cu un vot masiv. În această lună de guvernare, Executivul a exercitat puterea în mod legitim, în spiritul și litera Constituției. Noi spunem fiecărui român: îndrăzneşte să crezi că viitorul tău este aici, acasă. Obiectivul PSD este să avem mai mulţi români în clasa de mijloc. Fiecare cetăţean şi fiecare familie care munceşte din greu trebuie să aibă şansa de a face parte din clasa de mijloc, adică să aibă o slujbă bine plătită, acces la o educaţie de top, servicii medicale de calitate şi bani pentru a-şi permite o vacanţă pe an, în familie. PSD vrea să readucă România pe creştere şi să ridice nivelul de trai al românilor pentru a face parte din clasa de mijloc. Împreună, îndrăznim să credem în România! Susținem Guvernul ales de români!”, se arată în petiţia sponsorizată de şeful CJ Timiş Călin Dobra care poate fi citită aici.

Petiția a fost sponsorizată de liderul CJ Timiș Călin Dobra, însă, nu a fost extrem de bine primită de internauți. Așa că, pe Facebook oamenii nu s-au sfiit să atenționeze PSD, la fel ca și în stradă, că deși ales legitim guvernul nu poate adopta amnistia și grațierea.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Umilință maximă! Președintele CJ Timiș Alin Nica, ignorat și ironizat de primarii PNL, pe grupul intern de comunicare

În ciuda eforturilor constante și apreciabile, dar fără niciun...

Sânzienele Sărbătoarea verii şi a bucuriei

Prilej de a sărbătorii soarele şi muncile agricole, bunăstarea...

O noua linie de transport scolar la Timisoara. Apare traseul S11!

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) a anunțat, cu...

Timișoara – de la primul tramvai electric la întâiul mijlocul de transport în comun cu cea mai lungă autonomie din lume

De-a lungul secolelor, în Banat s-au înregistrat nenumărate premiere....

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare