Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cătălin Predoiu: „Declaraţiile lui Corlăţean sunt incalificabile. Să-şi ceară scuze”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

„Declaraţiile domnului ministru de Externe, Titus Corlăţean la adresa omologului său suedez, doamna ministru Birgitta Ohlsson, pe care a descris-o într-o emisiune tv ca <<provenind dintr-un partid liberal micuţ şi având un profil uşor cam nervos>> sunt inacceptabile. Ca bărbat, acesta s-a dovedit complet neelegant, jignind o doamnă, iar ca ministru de Externe de-a dreptul incompetent. Un ministru de Externe are rolul de a deschide noi orizonturi către alte state şi de a ne construi noi relaţii, de a da dovadă de multă diplomaţie şi respect şi nicidecum de a le distruge pe cele existente. Suedia ne-a oferit sprijinul său pentru a cheltui corect bugetele puse la dispoziţie de Bruxelles pentru romi, pentru ca acestea să ajungă efectiv la adevaraţii destinatari. Guvernul Ponta nu numai că a respins acest suport, dar a reuşit ca prin declaraţii incalificabile să mai arunce o pată neagră asupra României” a declarat Cătălin Predoiu.

Iritat de declaraţiile ministrului de Externe, Predoiu îl acuză pe Victor Ponta de faptul că în loc să continue colaborările externe, primul-ministru preferă să-i susţină pe baronii locali care au probleme cu legea. „Doamna ministru suedez s-a arătat foarte dezamagită de dezinteresul pe care Guvernul României l-a prezentat faţă de subiectul romilor. Domnul Ponta îi asigura acum două zile pe baronii PSD cu dosare penale că le va fi alături, dar nu l-am auzit spunând nimic despre situaţia romilor, de exemplu. Asta pentru că, aşa cum şi ministrul Suedez a constatat, premierul socialist Victor Ponta nu caută soluţii pentru a rezolva problemele societăţii româneşti, ci doar pentru a-şi linişti baronii din partid. Îi cer domnului Corlăţean şi şefului său Victor Ponta să nu mai strice relaţiile europene ale României prin declaraţii incalificabile şi dezinteres, cum au fost cele făcute la adresa doamnei ministru Birgitta Ohlsson şi să remedieze această situaţie penibila pe care au creat-o”, a încheiat prezidenţiabilul PDL, Cătălin Predoiu.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare