Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Fundaţia „Laurenţiu Ciucur” oferă cadouri de Paşte pentru copiii şi tinerii care suferă de boli musculare şi neuromusculare

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Fundaţia „Laurenţiu Ciucur” are ca principal obiectiv de activitate, sprijinirea copiilor şi tinerilor care suferă în principal de distrofie musculara pogresivă, precum şi a familiilor acestora. Organizaţia are în grijă, în prezent, 43 de copii şi tineri cu nevoi speciale de care se ocupă un număr relativ mic de persoane.

Şi în acest an, fundaţia acordă, cu ocazia Sărbatorilor Pascale, un sprjin financiar în valoare totală de 15.050 lei, pentru toţi membrii fundaţiei, copiii şi tinerii suferinzi de boli musculare şi neuromusculare progresive, din judeţul Timiş.

„Aşa cum am promis cu ocazia Telemaratonului Speranţei, din decembrie 2013, fiecare copil sau tânăr din fundaţie va beneficia de un sprijin financiar in valoare de 350 lei, ce va fi, suntem siguri, de mare ajutor fiecărei familii. Acţiunea va fi finalizată până în ajunul Paştelui” anunţă Zaharia Ciucur, preşedintele asociaţiei.

Pe de altă parte, a fost stabilită perioada de desfăşurare a Taberei de Distrofie Musculară. Aceasta va avea loc în perioada 10 – 24 iunie 2014, la Buziaş, în locaţia pusă la dispoziţie cu multă generozitate de Fundaţia Cristian Şerban.

Fondurile pentru toate acţiunile de mai sus provin în exclusivitate din donaţiile oferite cu generozitate de timişoreni în cadrul celei de a XX-a ediţie a Telemaratonului Speranţei, care s-a desfăşurat în luna decembrie a anului trecut, manifestare organizată de Fundaţia Laurenţiu Ciucur, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Timiş, Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Timiş, Cons Electrificarea Instal Timişoara şi Televiziunea Europa Nova Timişoara.

„Cu ocazia Sărbătorilor de Paște, în numele copiilor şi tinerilor din fundaţie urăm tuturor „Sărbători Fericite!”, pe care să le petreacă cu bucurie şi linişte sufletească” a mai spus preşedintele Zaharia Ciucur.

Foto:telemaraton.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Jandarmii timisoreni, in misiune pe timpul minivacantei de Paste

Jandarmi din cadrul Grupării Mobile Timişoara sunt angrenați în misiuni specifice de ordine publică...

Meniul special de Paşte, pentru pacienţii de la Spitalul Judeţean şi Municipal. Ce preparate vor servi la cele trei mese

Îşi petrec sărbătorile departe de casă, în spitale, acolo unde se tratează de boli...

Paștele catolic: sute de timișoreni au luat lumină de la Domul din Piața Unirii

Sute de credincioși catolici au sărbătorit Paștele, sâmbătă seara, la Domul din Piața Unirii....