Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Jandarmii timisoreni, in misiune pe timpul minivacantei de Paste

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Jandarmi din cadrul Grupării Mobile Timişoara sunt angrenați în misiuni specifice de ordine publică pe timpul minivacanţei de Paște.

În conformitate cu măsurile stabilite la nivelul instituției, jandarmii acţionează pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, în perioada premergătoare şi pe timpul sărbătorii de Paște și, de asemenea, în zilele libere până la sărbătoarea de 1 Mai.

Echipajele de jandarmi se vor afla în proximitatea lăcaşurilor de cult, în municipiul Timişoara şi în zona mănăstirii Şag din judeţul Timiş, pentru ca manifestările religioase să se desfăşoare în condiţii de siguranţă. Pentru a asigura misiunile specifice ce le revin, jandarmii din Gruparea Mobilă Timişoara cooperează cu inspectoratele de jandarmi judeţene din zona de responsabilitate, cu structurile de poliţie, poliţie de frontieră şi cu alte instituţii, în baza planurilor de cooperare încheiate.

Jandarmii asigură măsurile de ordine şi siguranţa participanţilor la rugile bănăţene care au loc, în zilele de sărbătoare, în localităţile Utvin, Sânmihaiu Român, Giroc, Jamu Mare, Hitiaș, Belinț și Topolovățu Mare din județul Timiș.

Pentru a preveni producerea de evenimente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi siguranţei publice, jandarmii recomandă cetăţenilor să evite locurile foarte aglomerate, să adopte un comportament decent, conform normelor de convieţuire socială şi să acorde o atenţie deosebită bunurilor personale.

Persoanele care au cunoştinţă de producerea de fapte antisociale, pot sesiza acest lucru forţelor de ordine aflate în teren iar, în situația în care se află în situație de pericol, pot solicita intervenția echipajelor, apelând numărul de urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Doi scandalagii din Lugoj, cunoscuți de Poliție, recidivează! I-au furat banii și i-au spart telefonul unui bărbat

La nici o lună după ce au provocat un scandal la un botez din...

Un spaniol si-a pierdut portofelul in centrul Timisoarei. A ajuns la Consulatul Onorific!

Un cetățean spaniol și-a pierdut portofelul în zona centrală a Timișoarei, acolo unde a...

Calatorea fara bilet si le-a facut scandal controlorilor STPT. L-au potolit jandarmii

Un bărbat care călătorea cu mijloacele de transport în comun, surprins de controlorii Societății...