ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Jandarmii timisoreni, in misiune pe timpul minivacantei de Paste

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Jandarmi din cadrul Grupării Mobile Timişoara sunt angrenați în misiuni specifice de ordine publică pe timpul minivacanţei de Paște.

În conformitate cu măsurile stabilite la nivelul instituției, jandarmii acţionează pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, în perioada premergătoare şi pe timpul sărbătorii de Paște și, de asemenea, în zilele libere până la sărbătoarea de 1 Mai.

Echipajele de jandarmi se vor afla în proximitatea lăcaşurilor de cult, în municipiul Timişoara şi în zona mănăstirii Şag din judeţul Timiş, pentru ca manifestările religioase să se desfăşoare în condiţii de siguranţă. Pentru a asigura misiunile specifice ce le revin, jandarmii din Gruparea Mobilă Timişoara cooperează cu inspectoratele de jandarmi judeţene din zona de responsabilitate, cu structurile de poliţie, poliţie de frontieră şi cu alte instituţii, în baza planurilor de cooperare încheiate.

Jandarmii asigură măsurile de ordine şi siguranţa participanţilor la rugile bănăţene care au loc, în zilele de sărbătoare, în localităţile Utvin, Sânmihaiu Român, Giroc, Jamu Mare, Hitiaș, Belinț și Topolovățu Mare din județul Timiș.

Pentru a preveni producerea de evenimente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi siguranţei publice, jandarmii recomandă cetăţenilor să evite locurile foarte aglomerate, să adopte un comportament decent, conform normelor de convieţuire socială şi să acorde o atenţie deosebită bunurilor personale.

Persoanele care au cunoştinţă de producerea de fapte antisociale, pot sesiza acest lucru forţelor de ordine aflate în teren iar, în situația în care se află în situație de pericol, pot solicita intervenția echipajelor, apelând numărul de urgenţă 112.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore