Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

NOI PERCHEZIŢII la persoanele suspectate de furturi din locuinţe

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

La această oră, în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Timişoara, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, efectuează trei percheziţii domiciliare pe raza municipiului Timişoara, la persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din locuinţe. Totodata, oamenii legii vor pune în aplicare trei mandate de aducere pe numele persoanelor în cauză.

Bărbaţii, cu vârste cuprinse între 26 şi 36 de ani, sunt bănuiţi că ar fi pătruns, prin forţarea uşii de acces sau a ferestrei, în mai multe locuinţe situate pe raza municipiului Timişoara, iar din interiorul acestora ar fi sustras bunuri ce pot fi valorificate (bijuterii, electronice, electrocasnice, etc.).

Prejudiciul creat la cea mai recentă faptă, comisă în cursul lunii februarie a acestui an, este estimat la 9.000 de lei. Activităţile sunt în derulare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Flagrant video! Timișoara, raiul hoților și spărgătorilor care acționează la lumina zilei

Ca la noi, la nimeni! Cam așa arata viața de zi cu zi într-o...

Hoții și vardiștii! IPJ Timiș nu are timp să prindă un hoț minor, care terorizează Timișoara, pentru că e foarte ocupat cu migranții

Povestea de astăzi este despre o femeie curajoasă. O reprezentantă a sexului frumos care,...

La furat de baterii auto din curtea Selgros

Polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică și Intervenție Rapidă, aflați în patrulare aseară,...