Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cinci noi expoziţii de frumuseţe, pregătite de Asociaţia Chinologică Română a judeţului Timiş. Vezi când vor avea loc!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Asociaţia Chinologică Română a Judeţului Timiş va organiza două expoziţii CACIB, o expoziţie a Dac Moloss Club România, cea a Clubului de rase ruseşti şi o expoziţie de specialitate a Clubului de Schnauzer şi Pinscher.
Sâmbătă, 10 mai, respectiv duminică, 11 mai, sunt programate cele două expoziţii internaţionale CACIB, urmând să concureze toţi câinii cu pedigree din cele zece grupe FCI. Vor fi câini din rase deja apreciate de timişoreni, dar şi din rase mai puţin cunoscute şi prezente: Coban Kopegi, Ciobănesc Australian, toate cele patru rase ciobăneşti româneşti, Jack Russel Terrier, Petit Basset, Papillon, Griffon, Limier de Hanovra, Boston Terrier, Pechinez, Chihuahua.

Expoziţiile din cele două zile vor începe de la ora 10, după orele prânzului fiind aşteptate şi concursurile speciale destinate stabilirii celui mai bun puppy, junior, veteran, cel mai bun câine al unei grupe FCI, cel mai bun câine al expoziţiei, câinele şi copilul. Arbitrajele la ringuri vor începe la ora 10, iar sâmbătă, de la ora 16, vor avea loc şi cele trei expoziţii de club.

Şi în 2014 vor fi prezente standurile destinate producătorilor de hrană, accesorii şi cosmetice pentru câini, dar şi standuri cu mici şi băuturi răcoritoare.

Preţul unui bilet de intrare la eveniment va fi de 5 lei, copii, pensionarii şi persoanele cu handicap beneficiind de intrare gratuită. Toţi doritorii sunt aşteptaţi să se înscrie la eveniment. Înscrierile se pot face online (pe pagina de internet a ACHR Timiş, www.achr-tm.ro), prin email (achrtm@yahoo.com), fax (0256.496940), prin poştă sau direct la sediul asociaţiei, în timpul programului de lucru. Sediul ACHR Timiş are sediul situat pe strada V. Oniţiu (fosta Şoimos) nr.19. Data limită pentru depunerea înscrierilor este 29 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Plimba-ti cainele in lesa, iar daca este agresiv pune-i botniță! Risti AMENZI mari, la Timisoara

Timișorenii sunt îndemnați de Poliția Locală să nu își lase animalele de companie în...

1.300 de câini de rasă se întrec la Aqua Sport Arena pentru titluri oferite de Asociaţia Chinologică. Programul evenimentului

Zece lei – atât costă biletul de intrare la evenimentul care vă oferă acces...

„Distincţie” pentru primarul Robu: a fost numit preşedinte al unei comisii de gestiune a cadavrelor de câini. Cum comentează

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, s-a trezit cu o atribuţie în plus. Pe lângă multele...