Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Parcul Pădurice, controlat de polițiștii locali timișoreni. Locuitorii se plâng de câinii plimbați fără lesă și de NESIMȚIREA stăpânilor!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Sesizările venite de la timișorenii care locuiesc în zona Parcului Pădurice i-a făcut pe polițiștii locali să acționeze tocmai în această arie, una în care s-au înregistrat numeroase sesizări. Cei care dețin câini îi plimbă fără lesă sau botniță și nu strâng după aceștia resturile fiziologice, spun majoritatea plângerilor făcute de timișorenii care locuiesc în apropiere.

Situații de acest gen sunt întâlnite în special pe timp de vară, când persoanele care ies cu copii în parc sunt deranjate de faptul că animalele de companie sunt lăsate libere printre copii, iar micuții pot pune mâna pe resturile de la câini.

Numai în cadrul acțiunii de ieri de la Parcul Pădurice au fost aplicate în decurs de două ore un număr de opt sancțiuni pe aceasta linie. Potrivit HCL 371/2007 modificată, plimbarea câinilor de companie pe domeniul public fără lesă, iar a celor din categoria celor periculoși fără botniță și necurățarea dejecțiilor fiziologice de pe domeniul public provenite de la animale se sancționează cu amenzi de la 800 la 1.000 lei. Astfel de acțiuni vor avea loc și în alte zone în care există sesizări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare