Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentUn maestru ZEN vine să ”predea” la Timișoara. Vezi unde îl poți...

Un maestru ZEN vine să ”predea” la Timișoara. Vezi unde îl poți întâlni!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Maestrul Zen Chong An Sunim va ţine vineri, 25 iulie, o conferinţă publică cu tema ”Ce este Zen-ul?”. Evenimentul va fi găzduit de FastTracKids Timișoara (str. Popa Şapcă, nr. 14) și va începe la ora 19:30, fiind împărţit în două etape: în prima parte Sunim va vorbi despre tema menţionată, tradiţia Zen şi practica Zazen, apoi, cea de-a doua parte va fi dedicată întrebărilor din public.

Conferința va fi urmată sâmbătă, 26 iulie, de o sesiune de meditații, ocazie cu care vor fi puse în practică aspectele discutate la conferinţă. Această sesiune va începe la ora 9.00 și se va desfășura în aceeași locație, respectiv FasTracKids Timișoara. La eveniment sunt așteptați să participe oameni de orice vârstă, indiferent de orientările religioase ale fiecăruia.

Chong An Sunim este abate la Templul Won Kwang Sa. A început practica Zen în 1990, la Kwan Um School of Zen, iar în 1994 s-a călugărit, petrecând următorii 6 ani alături de Maestrul Seung Sahn în Koreea, unde a învățat tainele meditației. După ce a primit de la maestrul său autoritatea de a preda, și-a stabilit reședința în Europa, însă a predat intesiv la școli budiste din Coreea, Singapore, Malaezia, precum și din Marea Britanie, Austria, Cehia, Norvegia, Suedia, Polonia sau Rusia. Din 2005 a lansat proiectul Templul Won Kwang Sa. A publicat trei cărți, «Albina și florile», «Oglinda minții» și «O minte, o șansă».

Cei interesați pot obține informații suplimentare de la Raluca Dumitrache, la numărul de telefon 0724309150.

Foto: thezenof.me

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare