Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Contrabanda e în floare, la Timișoara! JANDARMII le vin de hac celor care vând țigări, alcool și cafea, ilegal FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Miercuri, 16 iuie 2014, în intervalul orar 14:00-16:00, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, au desfăşurat o acţiune punctuală în pieţele agroalimentare din municipiul Timişoara, pe linia combaterii comerţului ilegal cu produse accizabile şi de contrabandă, descoperind în cursul acestei acțiuni trei persoane de sex masculin, S.C. în vârstă de 26 de ani, M.V. în vârstă de 23 de ani şi C.N. în vârstă de 46 de ani care deţineau şi comercializau ţigări netimbrate, alcool etilic 96 %, cafea şi alte produse de contrabandă.

”Asupra lor au fost găsite un număr de 2.200 de ţigări, a căror valoare totală a fost stabilită la aproximativ 1.100 lei, şase pachete de cafea fără timbru şi multe alte produse fără acte de provenienţă” menționează Nicolae Bocâncă, purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de jandarmi din Capitala Banatului.

Marfa a fost ridicată în vederea confiscării şi predată Direcţiei Regionale Vamale Timiş, instituție care va aplica celor trei comercianţi depistaţi, amenzi contravenţionale pentru comerţ ilicit cu produse accizabile de contrabandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare