Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialDuminică, o nouă Tură ciclistă bănăţeană VpB. Vezi traseul ultimei ture din...

Duminică, o nouă Tură ciclistă bănăţeană VpB. Vezi traseul ultimei ture din 2014!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este deja celebra Parcare Timco (strada Circumvalaţiunii, nr 8-12), la ora 15:00. Traseul propus de organizatori este următorul: Calea Circumvalaţiunii – Gara Mare – Bd. L. Rebreanu – Calea Girocului – Giroc (sat) – Pădurea Giroc – dig Timiș – Șag. Lungimea traseului este de aproximativ 36 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ 4 ore, timp în care se vor face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz.

Se recomandă participarea îndeosebi cu bicicletă de tip mountain-bike, iar vehiculele pe două roți trebuie să fie echipate corespunzător. Totodată, organizatorii recomandă purtarea căştii de protectie şi a vestei reflectorizante. Înainte de plecarea în tură, cei care nu au deja număr de biciclist, vor putea primi unul de la voluntarii “Verde pentru Biciclete”.

Tura este accesibilă tuturor categoriilor de vârstă, iar pentru detalii puteţi contacta coordonatorul de tură, Grațian Bolog, la numărul de telefon 0758.223.291.

Această tură ciclistă bănățeană este cea de-a șasea și totodată ultima din 2014. Toate turele cicliste bănățene sunt organizate în colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu. Aceste evenimente au devenit deja ture tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele ture de acest gen având loc în 2009. ”Scopul nostru este de a încuraja mișcarea în aer liber, de a face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, bucurându-ne de natură şi de o plimbare pe bicicletă” susțin organizatorii acestor evenimente.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare