Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentTimișorenii iubesc pedalatul. Peste 3000 de bicicliști au fost prezenți la Pedalarea...

Timișorenii iubesc pedalatul. Peste 3000 de bicicliști au fost prezenți la Pedalarea de Primăvară FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Peste 3000 de timișoreni de toate vârstele au participat la Pedalarea de Primăvară, eveniment organizat de voluntarii de la Verde pentru Biciclete. Iubitorii mersului pe bicicletă au fost chemați de către organizatori la ora 10. În scurt timp, platforma de la Timco a devenit neîncăpătoare.  Mii de oameni, bunici, nepoți, tineri, și adolescenți au venit înarmați cu voie bună și cu chef de plimbare.

La ora 11, cei peste 3000 de bicicliști, însoțiți de câteva echipaje de poliție, au pornit la drum, pe un traseu care a străbătut Timișoara pe câteva din cele mai importante artere din oraș. Traseul a avut în jur de 14 kilometri și s-a desfășurat pe următoarele străzi și bulevarde:  Calea Circumvalațiunii – Strada Gheorghe Lazăr – Strada Gheorghe Dima – Strada Oituz – Bulevardul Take Ionescu – Strada Simion Bărnuțiu – Calea Dorobanților – Strada Andrei Șaguna – Strada Baba Dochia – Strada Ștefan Octavian Iosif – Strada Ștefan cel Mare – Calea Stan Vidrighin – Bulevardul Iosif Bulbuca – Bulevardul Liviu Rebreanu – Strada Drubeta – Strada Independenței – Bulevardul Mihai Viteazu – Strada 20 Decembrie 1989 – Bulevardul Constantin Diaconovici Loga – Bd. Republicii – Calea Circumvalațiunii – Timco.

Pedalarea a ținut aproximativ 90 de minute și a fost lipsită de evenimente neplăcute. Doar câțiva șoferi mai nerăbdători i-au claxonat pe bicicliști sau au încercat să taie coloana, dar au fost repede calmați de forțele de ordine.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...