2014-04-06-11.14.20

Peste 3000 de timișoreni de toate vârstele au participat la Pedalarea de Primăvară, eveniment organizat de voluntarii de la Verde pentru Biciclete. Iubitorii mersului pe bicicletă au fost chemați de către organizatori la ora 10. În scurt timp, platforma de la Timco a devenit neîncăpătoare.  Mii de oameni, bunici, nepoți, tineri, și adolescenți au venit înarmați cu voie bună și cu chef de plimbare.

La ora 11, cei peste 3000 de bicicliști, însoțiți de câteva echipaje de poliție, au pornit la drum, pe un traseu care a străbătut Timișoara pe câteva din cele mai importante artere din oraș. Traseul a avut în jur de 14 kilometri și s-a desfășurat pe următoarele străzi și bulevarde:  Calea Circumvalațiunii – Strada Gheorghe Lazăr – Strada Gheorghe Dima – Strada Oituz – Bulevardul Take Ionescu – Strada Simion Bărnuțiu – Calea Dorobanților – Strada Andrei Șaguna – Strada Baba Dochia – Strada Ștefan Octavian Iosif – Strada Ștefan cel Mare – Calea Stan Vidrighin – Bulevardul Iosif Bulbuca – Bulevardul Liviu Rebreanu – Strada Drubeta – Strada Independenței – Bulevardul Mihai Viteazu – Strada 20 Decembrie 1989 – Bulevardul Constantin Diaconovici Loga – Bd. Republicii – Calea Circumvalațiunii – Timco.

Pedalarea a ținut aproximativ 90 de minute și a fost lipsită de evenimente neplăcute. Doar câțiva șoferi mai nerăbdători i-au claxonat pe bicicliști sau au încercat să taie coloana, dar au fost repede calmați de forțele de ordine.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here