actiune2

Scopul acestor acțiuni este acela de a relaționa cu cât mai mulți cetățeni, de a afla la fața locului problemele din fiecare cartier, de a lua măsurile legale și de a prelua și înainta spre soluționare aspectele care necesită verificări mai amănunțăte din partea serviciilor de specialitate sau către alte direcții din cadrul Primăriei cele ce intră în competențele acestora.

Printre problemele ridicate de cetățeni se numără existența câinilor fără stăpân pe strada Vânătorilor, prezența tinerilor care fac gălăgie la ore târzii și consumă băuturi alcoolice pe străzile Aluniș, Muzicescu colț cu Hărniciei, Poieniței, Pogonici, Aluniș și în Parcul Clăbucet, faptul că nu sunt suficiente locuri de parcare în cartiere, iar persoane fără adăpost stau la punctul E-on Gaz de lângă parcul de pe strada Mureș.

În teren polițiștii locali au luat măsuri de sancționare în 19 cazuri, au identificat rampe clandestine pe deșeuri pe străzile Muzicescu și Cercului, un teren viran neîmprejmuit și nesalubrizat pe strada Dimineții colț cu Cercului, și materiale de construcții depozitate necorespunzător pe strada Traian Vuia și pe Bulevardul Dâmbovița. De asemenea, au mai fost identificate șase autoturisme abandonate pe străzile Muzicescu și Gh. Ranetti. Acțiunile de acest gen vor continua și în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here