Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialGălăgia și câinii fără stăpân – problemele semnalate Poliției Locale de timișorenii...

Gălăgia și câinii fără stăpân – problemele semnalate Poliției Locale de timișorenii din cartierele Giroc, Dâmbovița și Steaua

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Scopul acestor acțiuni este acela de a relaționa cu cât mai mulți cetățeni, de a afla la fața locului problemele din fiecare cartier, de a lua măsurile legale și de a prelua și înainta spre soluționare aspectele care necesită verificări mai amănunțăte din partea serviciilor de specialitate sau către alte direcții din cadrul Primăriei cele ce intră în competențele acestora.

Printre problemele ridicate de cetățeni se numără existența câinilor fără stăpân pe strada Vânătorilor, prezența tinerilor care fac gălăgie la ore târzii și consumă băuturi alcoolice pe străzile Aluniș, Muzicescu colț cu Hărniciei, Poieniței, Pogonici, Aluniș și în Parcul Clăbucet, faptul că nu sunt suficiente locuri de parcare în cartiere, iar persoane fără adăpost stau la punctul E-on Gaz de lângă parcul de pe strada Mureș.

În teren polițiștii locali au luat măsuri de sancționare în 19 cazuri, au identificat rampe clandestine pe deșeuri pe străzile Muzicescu și Cercului, un teren viran neîmprejmuit și nesalubrizat pe strada Dimineții colț cu Cercului, și materiale de construcții depozitate necorespunzător pe strada Traian Vuia și pe Bulevardul Dâmbovița. De asemenea, au mai fost identificate șase autoturisme abandonate pe străzile Muzicescu și Gh. Ranetti. Acțiunile de acest gen vor continua și în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Politistii rutieri au prins 125 de vitezomani, in patru zile, pe șoselele din Timis

Timp de patru zile, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza judeţului Timiș, în vederea...

Revin bicicletele! STPT ne ”indeamna” la pedalat, repornind sistemul VeloTM

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) anunță că repune în funcțiune sistemul VeloTM, timișorenii...

Vanzatorii ambulanti, ”expulzati” de pe platoul pietei din zona Dambovita, la Timisoara

Poliția Locală din Timișoara a aplicat zeci de sancțiuni și a confiscat marfă expusă...