Gălăgia și câinii fără stăpân – problemele semnalate Poliției Locale de timișorenii din cartierele Giroc, Dâmbovița și Steaua

- Advertisement -

Scopul acestor acțiuni este acela de a relaționa cu cât mai mulți cetățeni, de a afla la fața locului problemele din fiecare cartier, de a lua măsurile legale și de a prelua și înainta spre soluționare aspectele care necesită verificări mai amănunțăte din partea serviciilor de specialitate sau către alte direcții din cadrul Primăriei cele ce intră în competențele acestora.

Printre problemele ridicate de cetățeni se numără existența câinilor fără stăpân pe strada Vânătorilor, prezența tinerilor care fac gălăgie la ore târzii și consumă băuturi alcoolice pe străzile Aluniș, Muzicescu colț cu Hărniciei, Poieniței, Pogonici, Aluniș și în Parcul Clăbucet, faptul că nu sunt suficiente locuri de parcare în cartiere, iar persoane fără adăpost stau la punctul E-on Gaz de lângă parcul de pe strada Mureș.

În teren polițiștii locali au luat măsuri de sancționare în 19 cazuri, au identificat rampe clandestine pe deșeuri pe străzile Muzicescu și Cercului, un teren viran neîmprejmuit și nesalubrizat pe strada Dimineții colț cu Cercului, și materiale de construcții depozitate necorespunzător pe strada Traian Vuia și pe Bulevardul Dâmbovița. De asemenea, au mai fost identificate șase autoturisme abandonate pe străzile Muzicescu și Gh. Ranetti. Acțiunile de acest gen vor continua și în perioada următoare.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Politistii rutieri au prins 125 de vitezomani, in patru zile, pe șoselele din Timis

Timp de patru zile, poliţiştii rutieri au acţionat pe...

Revin bicicletele! STPT ne ”indeamna” la pedalat, repornind sistemul VeloTM

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) anunță că repune...

Vanzatorii ambulanti, ”expulzati” de pe platoul pietei din zona Dambovita, la Timisoara

Poliția Locală din Timișoara a aplicat zeci de sancțiuni...

Sistemul Velo Tm reintra in functiune. Peste 400 de biciclete gratuite

Primăvara vine cu vești bune la Timișoara. Cele peste...

Dan Idolu, interpelare către primarul Robu. Soluţia pentru ciculaţia pe biciclete prin centru

Accesul permis cu bicicleta prin zona centrală a Timișoarei,...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img