Concert caritabil la Domul Catolic din Piața Unirii. Vezi care este legătura între eveniment și Bazilica Maria Radna

- Advertisement -

Vineri, 1 august 2014, începând cu ora 19:30, Episcopia Romano-Catolică de Timișoara organizează un concert extraordinar vocal-instrumental (orgă) în Domul ”Sfântul Gheorghe“, catedrala romano-catolică din Piața Unirii nr. 12.

Concertul este organizat cu concursul nemijlocit lui Franz Metz, un organist din München, sopranei timișorene Nicoleta Colceiar și a baritonului Wilfried Michl care vine direct de la München pentru acest eveniment care își propune strângerea de fonduri și donații în beneficiul lucrărilor de restaurare și renovare la Bazilica Maria-Radna, din județul Arad.

”Dorindu-Vă şi pe mai departe mult har şi binecuvântare în munca Dumneavoastră, Vă așteptăm cu deosebit respect să ne onorați prin participarea Dumneavoastră la această frumoasă manifestare muzicală” anunță Bazilica Maria Radna, pe pagina sa de Facebook.

Proiectul de reabilitare a Bazilicii Maria Radna este în desfăşurare, urmând să fie finalizat în vara anului viitor. Costurile cu renovarea Bazilicii se ridică la suma de 10 milioane de euro, bani care vor fi cheltuiți pentru reabilitarea clădirii şi introducerea acesteia în circuitul turistic.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare