Concert caritabil la Domul Catolic din Piața Unirii. Vezi care este legătura între eveniment și Bazilica Maria Radna

Date:

Vineri, 1 august 2014, începând cu ora 19:30, Episcopia Romano-Catolică de Timișoara organizează un concert extraordinar vocal-instrumental (orgă) în Domul ”Sfântul Gheorghe“, catedrala romano-catolică din Piața Unirii nr. 12.

Concertul este organizat cu concursul nemijlocit lui Franz Metz, un organist din München, sopranei timișorene Nicoleta Colceiar și a baritonului Wilfried Michl care vine direct de la München pentru acest eveniment care își propune strângerea de fonduri și donații în beneficiul lucrărilor de restaurare și renovare la Bazilica Maria-Radna, din județul Arad.

”Dorindu-Vă şi pe mai departe mult har şi binecuvântare în munca Dumneavoastră, Vă așteptăm cu deosebit respect să ne onorați prin participarea Dumneavoastră la această frumoasă manifestare muzicală” anunță Bazilica Maria Radna, pe pagina sa de Facebook.

Proiectul de reabilitare a Bazilicii Maria Radna este în desfăşurare, urmând să fie finalizat în vara anului viitor. Costurile cu renovarea Bazilicii se ridică la suma de 10 milioane de euro, bani care vor fi cheltuiți pentru reabilitarea clădirii şi introducerea acesteia în circuitul turistic.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare