AcasăStiriPoliticaTimişoara a găzduit prezentarea proiectului „10 pentru Europa”

Timişoara a găzduit prezentarea proiectului „10 pentru Europa”

Miercuri, 27 noiembrie, a avut loc la Timișoara prezentarea proiectului „10 pentru Europa”.Gazdele întâlnirii au fost Liviu Cocean, președinte TNL Timișoara și Eugen Grigoroiu, președintele CSL Timișoara. „10 pentru Europa este proiectul care dă tinerilor șansa de a demonstra că sunt o resursă esențială pentru Partidul Național Liberal. Înscriindu-vă în proiect, puteți propune soluții care să răspundă nevoilor cu care se confruntă astăzi România și Europa” a spus Liviu Cocean.

Alexandru Bărbieru, secretar executiv TNL, a făcut prezentarea proiectului și i-a îndemnat pe cei 50 de tineri prezenți în sală să se înscrie și să își susțină viziunea lor despre Europa. „Voi sunteți cei care știți cum vreți să arate Europa anului 2050 și de aceea vă îndemn să veniți de acum alături de noi, ca să o construim împreună. Implicați-vă în acest proiect și faceți cunoscută viziunea voastră despre viitorul Europei”, le-a spus Bărbieru tinerilor liberali.

Proiectul „10 pentru Europa”, inițiat de TNL și CSL, a fost lansat la nivel național pe 15 noiembrie, la București. Până acum au avut deja loc lansări la nivel local în Suceava, Iași, Drobeta Turnu Severin, Focșani, urmând ca în perioada următoare astfel de evenimente să fie organizate și în alte orașe. Scopul proiectului este acela de a da tinerilor profesioniști și implicați șansa de a fi candidați pentru o poziție de eurodeputat pe listele PNL.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
188CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente