Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăTimp LiberPamfletHaz de necaz. 10 (posibile) ştiri despre inundaţiile de la Timişoara

Haz de necaz. 10 (posibile) ştiri despre inundaţiile de la Timişoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Noaptea trecută a plouat cu butoiu’ la Timişoara. Bilanţul ISU a înregistrat peste 56 de solicitări, drumuri, subsoluri şi spaţii comerciale inundate, persoane rămase blocate în maşini şi o stradă surpată pe Calea Buziaşului. Din fericire, victime nu au fost înregistrate şi nici locuinţe evacuate. Iacătă câteva lucruri despre inundaţiile din Capitala Banatului.

  • După ploaia torenţială de azi-noapte, primarul Robu a trimis mai multe bărci de salvare pentru palmieri. Câţiva au reuşit să înoate până la ajutoare, în vreme ce alţii au necesitat manevre de respiraţie gură la gură şi compresii toracice.

 

  • Bogătanii Timisoarei au fost nevoiţi să meargă cu ski jet-ul până la mall, ca să-şi bea cafeaua. Restul au fost nevoiţi să apeleze la taxi-şalupă, care nu se deplasează la fel de repede, dar sunt mai accesibile ca preţ.

 

  • Descoperirile arheologice din Piaţa 700 şi Libertăţii au fost purtate peste graniţă, ungurii susţin că acum sunt ale lor.

 

  • Primarul Nicolae Robu a profitat de ocazie şi a inaugurat noul tramvai acvatic. Acesta va circula pe linia lui 5, iar R.A.T.T. va pune la dispoziţie echipament de scafandru gratuit.

 

  • Studenţii din Complex se arată nemulţumiţi de întreaga situaţie, „Am înotat 10 minute până la Roy după o shaorma.”, a mărturisit o studentă de la FEEA.

 

  • Restaurantul Prêt-à-Manger a fost, din nou, sancţionat. Poliţiştii timişeni i-au amendat pentru comercializarea de băuturi alcoolice când mai multe sticle de Timişoreana şi Ursus au ieşit la suprafaţă, plutind, în jurul locaţiei.

 

  • Poli Timişoara a profitat de ocazie şi se pregăteşte pentru meciul de vineri cu Astra Giurgiu cu o partidă de polo pe apă. Antrenorul Dan Alexa a declarat că „Atunci când înoţi îţi mişti cam toţi muşchii corpului. Avem nevoie de îmbunătăţiri asupra calităţii fibrei musculare şi, cu ploile astea, am găsit şi soluţia.”

 

  • Îngerii Galbeni şi-au schimbat numele în Piraţii Muştar şi au pornit pe străzile timişorene să ridice maşinile care plutesc regulamentar.

 

  • Boschetarii din Complexul Studenţesc organizează un protest împotriva apei ce le-a pătruns în pungi şi cer Primăriei rambursarea aurolacului pierdut. „Noi de-aicia nu plecăm până n-avem în ce suflăm !” sau „Diluant, diluant!” sunt două dintre lozincile pregătite de oamenii străzii.

 

  • Candidaţii la europarlamentare din Timiş au organizat un festin cu mici din carne de peşte, la final, Maria Grapini a afirmat că „Evenimentul a fost incheeat cu succes, în ciuda faptului că ploaia şi inundaţiile a adus din păcate dimineți mai puțin bune la mulți oameni”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...