Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialȘofer urmărit de polițiști pe străzile Timișoarei. Mașină abandonată în urma unui...

Șofer urmărit de polițiști pe străzile Timișoarei. Mașină abandonată în urma unui accident

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Polițiștii timișoreni au avut parte de acțiune, în noaptea de miercuri spre joi. Oamenii legii au urmărit un șofer care a refuzat să oprească la semnalele lor. Bărbatul a reușit să fugă.

Polițiștii de la Secția 2 Timișoara au vrut să controleze actele șoferului unui autoturism Opel Corsa, care circula pe strada Căprioarei, din cartierul Plopi. Bărbatul însă a refuzat să oprească la semnalele acustice și luminoase, iar oamenii legii au pornit în urmărirea sa. După o cursă pe Calea Moșniței, șoferul s-a izbit cu mașina de un gard și a continuat drumul pe jos. Polițiștii însă nu l-au mai găsit.

Acum oamenii legii încearcă să găsească bărbatul care se afla la volanul autoturismului. În urma unei prime verificări, aceștia au descoperit că plăcuțele de înmatriculare ale autoturismului sunt false. Pentru a stabili identitatea șoferului, polițiștii au prelevat amprente din autoturismul abandonat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare