Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentBicicletă chic pentru o timișoreancă și mai chic! Cum a reușit să...

Bicicletă chic pentru o timișoreancă și mai chic! Cum a reușit să o câștige ca premiu FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Zeno, de la ZCyclery, a făcut de la zero o bicicletă de damă, perfectă pentru plimbările prin oraș. A apelat la echipa Timișoara Cycle Chic pentru a face o faptă bună de Crăciun și, împreună, au reușit să aducă zâmbetul pe chipul unei tinere.

”Bicicleta este una personalizată pe gustul meu, simplă, elegantă și fiabilă, foarte potrivită pentru o domnișoară, cu un cadru raw metal, eu nu pun foarte mult accent pe culoarea acesteia, contează mai mult compoziția și calitatea produselor”, mărturisește Zeno, de la ZCyclery.

La concursul organizat de ZCyclery și Timișoara Cycle Chic pe paginile lor de Facebook, destinat doamnelor și domnișoarelor, s-au înscris peste 120 de timișorence. Aproape 60 și-au confirmat prezența la extragerea care a avut loc în cafeneaua D’Arc din Piața Unirii. Fericita câștigătoare are 26 de ani și se numește Iulia. ”Sunt foarte fericită că am câștigat bicicleta. Este prima dată când iau un premiu, dar a meritat așteptarea. Pot să spun cu siguranță că acesta este cel mai frumos cadou pe care l-am primit de Crăciun. Le mulțumesc foarte mult celor de la ZCyclery și Timișoara Cycle Chic!”, spune, emoționată, Iulia.

Timișorencele care au participat la extragerea din cafeneaua D’Arc au putut afla câte ceva despre cultura bicicletei și despre importanța unui mijloc de transport alternativ într-un oraș aglomerat.

”Ne bucurăm că am reușit să facem o domnișoară fericită. Este extrem de important ca oamenii să înțeleagă transportul alternativ. Suntem în era mașinilor, însă dacă vrem să ne deplasăm mai repede, să ajungem mai rapid la destinație, atunci bicicleta este mijlocul de transport potrivit. Vrem să vedem cât mai mulți bicicliști pe străzile Timișoarei”, spune Cătălin, membru Timișoara Cycle Chic.

Timișoara Cycle Chic este o ”comunitate” închegată după ideea Copenhaga Cycle Chic, care surprinde moda bicicliștilor timișoreni și cultura bicicletei în Capitala Banatului. Pe pagina de Facebook a Timișoara Cycle Chic, timișorenii pot vedea fotografii din viața de zi cu zi a biciclistelor și bicicliștilor din oraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Primarul Dominic Fritz a încălcat legea rutieră direct din șaua bicicletei

Pentru că românul s-a născut poet și știe, pe lângă fotbal și politică, să...

Demagog cu gura plină! Primarul Dominic Fritz a încălcat legea rutieră direct din șaua bicicletei

Cel mai simplu e să dai lecții la toată lumea și tu să faci...

Arunci gunoi pe jos, parchezi masina sau intri cu bicicleta pe interzis? AMENDA!

În ultima săptămână, polițiștii locali din Timișoara au aplicat 29 de sancțiuni pentru aruncarea...