AcasăStiriEvenimentMoș Crăciun a venit pe motocicletă, în județul Timiș. Freedom Crew a...

Moș Crăciun a venit pe motocicletă, în județul Timiș. Freedom Crew a împărțit zeci de cadouri FOTO

Sâmbătă, 20 decembrie 2014, Asociația Freedom Crew din Timișoara a organizat campania umanitară „Freedom Crew și Moș Crăciun aduc cadouri pe 2 roți”. Evenimentul a vizat ajutorarea copiiilor nevoiași din câteva localități ale județului Timiș.

„În primul rând vrem să le mulțumim celor care au fost alături de noi și au făcut ca ”sacul” Moșului să fie plin de dulciuri, jucării, alimente și îmbrăcăminte. Am reușit, cu sprijinul vostru, să aducem o bucurie în sufletele celor 70 de copii la care Moșul pe 2 roți a reușit să ajungă” spun, la unison, membrii Freedom Crew Timișoara.

”Totodată, Freedom Crew Timișoara dorește tuturor Sărbători Fericite, iar în anul 2015 vă așteptăm alături de noi în viitoarele campanii umanitare” ne-a mai spus Flavius Ciulică, preledintele Freedom Crew Timișoara.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
188CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente