Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialMoș Crăciun vine și pe motocicletă, în județul Timiș. Ce planuri au...

Moș Crăciun vine și pe motocicletă, în județul Timiș. Ce planuri au bikerii de la Freedom Crew

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Freedom Crew organizează în data de 20 decembrie 2014 o noua campanie umanitară. ”Având în vedere că există multe familii în casele cărora Moș Crăciun nu reușește să ajungă, Freedom Crew îl aduce pe două roți, pentru a face o bucurie copiilor nevoiași din câteva localități ale județului Timiș” ne-a comunicat Flavius Ciulică, președinte Freedom Crew Timișoara.

Membrii acesti organizații vor face pachete care vor include dulciuri, fructe, jucării și haine pe care le vor dona familiilor care au copii și sunt în dificultate din punct de vedere financiar.

”Pentru cei care doresc să ajute cu o danație, îi așteptăm cu drag. Să aducă aceleași tipuri de produse pe care le donăm și noi” mai preizează Ciulică, însă atenție mare, la fructe, să fie prosapete, pentru a nu se strica până la momentul la care pachetele ajung la copii.

Dacă pe 20 decembrie 2014 vremea va ține cu motocicliștii, aceștia au în plan să se deplaseze, cu cadourile spre copilași, costumați în Moș Crăciun, pe două roți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare