Moş Crăciun a sosit, din nou, la Maternitatea „Bega” din Timișoara. Ca-n fiecare an, Moșul a sosit cu daruri multe pentru copiii angajaților, dar şi cu povețe de urmat în viaţă, care ar trebui puse în practică, atât de cei mici cât şi de cei mari.

La serbarea de Crăciun, organizată la Spitalul de Obstetrica-Ginecologie „Bega”, corul Mitropoliei Banatului, format din viitori preoți, a creat cea mai mare surpriză. Cântecele au fost divine, lucru care s-a văzut şi s-a simțit din plin în rândul auditoriului. „Crăciunul este un moment sfânt pentru noi toţi. Este o zi cu mare semnificație şi însemnătate. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru că sunteți şi aţi fost mereu alături de noi. Suntem o echipă de oameni minunați care, în unele momente, am reușit imposibilul tocmai datorită credinței şi harului divin cu care am fost şi suntem înzestrați. Vă doresc tuturor un Crăciun Fericit, multă sănătate, putere de muncă şi îmi doresc din suflet ca şi în anul care vine să facem faţă cu bine tuturor provocărilor.”, a spus prof. Dr. Marius Craina, managerul Spitalului Județean Timișoara, unitate sanitară care are în subordine Maternitatea „Bega”.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.