AcasăStiriSocialMoş Crăciun, în vizită la Maternitatea "Bega"

Moş Crăciun, în vizită la Maternitatea „Bega”

Moş Crăciun a sosit, din nou, la Maternitatea „Bega” din Timișoara. Ca-n fiecare an, Moșul a sosit cu daruri multe pentru copiii angajaților, dar şi cu povețe de urmat în viaţă, care ar trebui puse în practică, atât de cei mici cât şi de cei mari.

La serbarea de Crăciun, organizată la Spitalul de Obstetrica-Ginecologie „Bega”, corul Mitropoliei Banatului, format din viitori preoți, a creat cea mai mare surpriză. Cântecele au fost divine, lucru care s-a văzut şi s-a simțit din plin în rândul auditoriului. „Crăciunul este un moment sfânt pentru noi toţi. Este o zi cu mare semnificație şi însemnătate. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru că sunteți şi aţi fost mereu alături de noi. Suntem o echipă de oameni minunați care, în unele momente, am reușit imposibilul tocmai datorită credinței şi harului divin cu care am fost şi suntem înzestrați. Vă doresc tuturor un Crăciun Fericit, multă sănătate, putere de muncă şi îmi doresc din suflet ca şi în anul care vine să facem faţă cu bine tuturor provocărilor.”, a spus prof. Dr. Marius Craina, managerul Spitalului Județean Timișoara, unitate sanitară care are în subordine Maternitatea „Bega”.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente