Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieInterpelare liberală pentru Grindeanu: dă șefia CJ Timiş pe scaunul de premier?...

Interpelare liberală pentru Grindeanu: dă șefia CJ Timiş pe scaunul de premier? Vezi ce a răspuns

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Informațiile vehiculate în ultimele zile de presa centrală nu au rămas fără ecou nici în Timiș. Sorin Grindeanu, dat ca potențial premier al guvernului PSD, a avut, astăzi, parte de o întrebare inedită, în plenul Consiliului Județean Timiș.

Consilierul PNL Tiberiu Lelescu a dorit să știe ce schimbare va avea loc la conducerea CJ Timiș dacă Grindeanu va conduce guvernul. După ce a remarcat că este cea mai interesantă interpelare de care a avut parte, Grindeanu a precizat că nu poate oferi un răspuns.
Ulterior, acesta a declarat presei locale că „Nici nu o să răspund. Eu v-am învăţat lucrul ăsta şi mă ţin de el, chiar dacă apreciez tenacitatea dmneavoastră şi anume cât o să fiu în această funcţie, aici facem administraţia judeţului Timiş şi o să răspund la întrebări legate de administraţia judeţeană a noastră. Chestiunea cred că a fost mai mult o glumă de sfârşit de an a domnului Lelescu. Eu îmi văd de treabă aici şi nu amestec lucrurile. Tocmai fiindcă este o chestiune politică, nu dau răspuns la întrebări politice. Dacă aveţi întrebări legate de administraţie judeţeană, vă răspund cu drag”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca la Dudeștii Noi! Șeful de cabinet al CJ Timiș stă în capul mesei lui Alin Nica, alături de pseudo-interlopul Cristian Birlic de la...

Cu siguranță, azi, revista Cancan a dat lovitura de grație președintelui CJ Timiș, liberalul...