Concert-special-la-Spitalul-Judeţean-de-Urgenţă-din-Timişoara17

Atmosferă de sărbători în cadrul Spitalului Judeţean Timiş, astăzi, când conducerea unităţii medicale şi angajaţii au avut parte de un concert special de colinde. În deschiderea evenimentului, managerul Marius Craina a ţinut un mic discurs.

„Ziua de astăzi reprezintă pentru Spitalul Judeţean un eveniment deosebit. Aşa cum ne-am învăţat în ultimii ani de zile, înaintea magicei sărbători a Crăciunului împreună cei care lucrăm aici şi copiii angajaţilor noştri sărbătorim sosirea Moşului şi ne bucurăm că suntem colidaţi de grupul care ne onorează cu prezenţa în această zi magică. De ce această zi este cu totul şi cu totul specială? Pentru că ne onorează cu prezenţa, şi pentru mine personal şi pentru toţi colegii mei reprezintă un vis, faptul că astăzi îl avem alături de noi pe Înalt Preasfinţia Sa Ioan Mitropolitul Banatului, care de când a venit la Timişoara s-a implicat într-un mod cu totul şi cu totul deosebit, a reprezentat un suport moral pentru tot ceea ce a însemnat activitatea în Spitalul Judeţean, ne-a susţinut pe unde a trebuit şi pe unde s-a putut şi foarte mult din ceea ce s-a realizat în ultimul timp la Spitalul Judeţean i se datorează Înalt Preasfinţitului Ioan, Mitropolitul nostru”, le-a spus Craina celor prezenţi în sală.

Micuţii care au asistat la concert au primit şi cadouri din partea lui Moş Crăciun. În prag de sărbători, Spitalul Judeţean a primit cadou şi o pictură din partea artistului Sorin Scurtulescu.Opera de artă va fi expusă în cadrul unităţii medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here