Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Sase mămici, infectate în focarul de la “Odobescu” cu COVID-19, au fost astăzi externate, în aplauze, de la “Bega”.

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
29.9 ° C
30.1 °
29 °
41 %
4.1kmh
0 %
vin
32 °
sâm
33 °
Dum
21 °
lun
26 °
mar
28 °

Momente absolut emoționante, astăzi, în jurul prânzului, la Maternitatea “Bega” din Timișoara. Un număr de șase mămici, din totalul celor 11, infectate cu coronavirus, in timp ce erau internate la “Odobescu”, au fost externate, in aplauzele personalului medical al Clinicii “Bega”.

Bucuria pacientelor a fost la jumătate de intensitate întrucât și-au lăsat în urma, pentru o scurta perioada, bebelușii care, deși nu au coronavirus, au rămas internați. S-au născut prematur și trebuie să rămână sub supraveghere medicală, până ating greutatea optimă pentru a merge acasă. ”Sunt bine, dar nu sunt foarte fericită. Copilașul a rămas aici. Timpul a trecut greu în spital, iar acum va trece şi mai greu, ştiind că sunt mai departe de el”, a spus una dintre mămici care a fost externată astăzi.

În total, 11 paciente s-au infectat cu COVID-19 de la personalul medical din maternitatea Odobescu. Toate au fost transferate, cu tot cu nou-născuți, la maternitatea Bega, desemnată să trateze astfel de cazuri, iar acum, sase dintre acestea s-au vindecat și au fost confirmate “negative” la retestare. ”Suntem foarte fericiți că starea lor de sănătate a fost în permanentă una bună, au urmat tratamentul specific noului tip de infecție cu coronavirus, au fost urmărite, monitorizate și controlate iar astăzi, primele 6 mămici merg acasă. Țin sa asigur mămicile ca bebelușii, născuți prematur, sunt pe mâini foarte bune la colegii mei de la Neonatologie”, spune Marius Craina, șeful Maternității Bega.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=hybdJkAEvOo&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare