politia-razie-scutere-motoare-4

Marți, 3 martie 2015, poliţiştii Biroului Rutier Timişoara au oprit pentru control un motociclu care circula pe strada Cluj, din orașul de pe Bega. Întrucât şoferul, un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Timişoara, emana vapori de alcool, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, după care i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Conducerea unui vehicul şi alcoolul sunt incompatibile!

Nu conduceţi sub influenţa băuturilor alcoolice! Consumul de băuturi alcoolice reduce viteza de reacţie şi precizia mişcărilor şi poate determina scăderea acuităţii vizuale şi auditive a şoferilor.

Legea pedepseşte aspru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul după ce şoferul acestuia a consumat băuturi alcoolice, iar concentraţia de alcool în sânge depăşeşte limita legală!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here