AcasăStiriNational si InternationalCandidatul la ”prezidențiale”, Dan Diaconescu, CONDAMNAT definitiv! 5 ani și 6 luni...

Candidatul la ”prezidențiale”, Dan Diaconescu, CONDAMNAT definitiv! 5 ani și 6 luni de ÎNCHISOARE!

Judecătorii Curții de Apel București au sabilit că Dan Diaconescu, fost candidat la alegerile prezidențiale din noiembrie 2014, va face închisoare. Motivul deciziei este legat de faptul că patronul televiziunii OTV i-a șantajat pe fostul primar al cămunei arădene Zarand, Ion Moţ, dar și pe omul de afaceri Paul Petru Ţârdea.

Decizia luată miercuri, 4 martie 2015 de judecătorii Curții de Apel București este definitivă şi nu mai poate fi contestată.

Pe lângă pedeapsa stabilită pentru Dan Diaconescu, CAB i-a interzis ”domnului Dan” desfăşurarea de oricărui fe de activităţi în presa scrisă sau audio-video, ca pedeapsă complementară, timp de cinci ani după executarea pedepsei privative de libertate.

To în dosarul lui Diaconescu a fost condamnat şi Doru Pârv, fostul realizator de programe la televiziunea OTV. Pârv va fi nevoit să stea după gratii patru ani, fiindu-i interzis și lui să mai desfăşoare activități în presa scrisă sau audio-video, pe o perioadă de cinci ani după ispășirea pedepsei.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente