Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Condamnat pentru omor, dus cu forta la penitenciar de politistii din Timis

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Din ce în ce mai mulți timișeni condamnați la detenție refuză să se prezinte de bună voie la penitenciar pentru a-și ispăși pedepsele, așa că este nevoie de intervenția polițiștilor pentru ca aceștia să fie încarcerați. Ultimul caz de acest tip a avut loc în urmă cu trei zile, atunci când poliţiştii timișeni au depistat, pe raza localității Stamora Germană, un bărbat condamnat la închisoare pentru tentativă de omor.

„În data de 9 martie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 8 Rurale Deta au depistat, pe raza localității Stamora Germană, un bărbat de 38 de ani, urmărit național. Pe numele acestuia, Judecătoria Bârlad a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă de 5 ani de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor. Cel în cauză a fost introdus în Penitenciarul Timișoara pentru executarea pedepsei”, a informat IPJ Timiş.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore